Över 11 000 biljetter sålda till måndag

Publicerad 27 juni 2012

På måndag är det dags för återstart av Allsvenskan på Swedbank Stadion. Vi rivstartar med en toppmatch direkt mellan tvåan och trean i Allsvenskan och hoppas att det blir en trevlig fotbollsfest och hög stämning. Över 11 000 biljetter är sålda till matchen och AIK ”lovar” bra motstånd även på läktaren.

Kom i tid!
Var på plats minst en timme innan. Då hinner ni ta en korv, lyssna på intervjuerna med spelare och vår expertkommentator Tom Prahl och ni missar inte inmarsch!

MFF Support fixar förfest på Supportertorget
Mellan klockan 17-19 kan man förfesta på Supportertorget. Träffa vänner, ta något att äta och dricka och lyssna på musiken som MFF Support står för.

Begränsad rörlighet på stadion och nät
Stadion är inte öppen som den brukar vara. Det går inte att röra sig lika fritt som tidigare matcher i år. Tänk därför på att ni måste gå in genom den ingång som står på biljetten. Ni på sittplats kan besöka supportetorget genom att visa upp giltigt årskort eller biljett i grinden mellan sittplats och ståplats.

Framför båda kortsidorna kommer det att vara ett nät att vara uppsatt.

Området kring sydvästra hörnet av stadion avspärrat
Ni som skall gå in på södra sidan till F, H och J bör välja att komma från östra sidan där P-hus, kombihall och Atleticum ligger. Anledningen är att polisen spärrat av ett stort område runt gästande lags entré. Man kommer inte att kunna ta sig runt stadion med annat än att man går runt träningsplanerna. Det kommer dock att finnas en tillfällig ingång till övre etage söder om ingång D.

Gästande lags supportrar
Kommer att ledas från Stadiongatan via gången mellan träningsplan 6 och 7 bort mot entré E.

Rökfri stadion
Vänligen respektera att vi har en rökfri stadion. Förutom att det stör övrig publik så föreligger det en generell ökad brandrisk i samband med derbymatcherna på grund av trängsel och tifoarrangemang.

Tryggt och säkert
Malmö FF kommer att ha en stor organisation av publik- och servicepersonal på plats för att kunna genomföra arrangemanget. Även polis, ordningsvakter, brandutbildad personal och sjukvårdspersonal finns naturligtvis på plats precis som vanligt. Allt för att kunna genomföra arrangemanget på ett så tryggt och säkert sätt som vi bara kan.