Orlando dag 8

Publicerad 05 mars 2008

Ja, det var det. MFF avslutade lägret i Orlando med att besegra universitetslaget UCF med 2-0 tisdag eftermiddag. Idag bär det så åter hem till det i stunden lätt snöklädda Malmö. Alla tycks vara överens om att träningslägret varit lyckat – efter den sista matchen hade spelare och ledare positiva saker att säga.

– Vi har haft verkligt bra träningar hela tiden. Grabbarna har gett allt på varje träningspass, sa Roland Nilsson efter matchen i Sydsvenskans artikel 2-0-seger för MFF i Orlando.
– Stundtals fick vi se att det fungerade, kommenterade Hans Gren lagets insats i matchen i Himmelrikets Sagt efter 2-0, där också Anes Mravac, Christian Järdler, Babis Stefanidis, Dejan Garaca och inte misnt tvåmålsskytten Agon Mehmheti kommer till tals.

Skön replik av Agon:
– Jag känner mig tung i benen. Jag känner mig rätt tung i hela kroppen faktiskt. Dessutom har jag lite ont i nacken. Jag har haft svårt att sova bra de senaste nätterna. Jag vet inte vad det beror på. Sängen är skön och jag har ingen bredvid mig som snarkar. Jag vet faktiskt inte. Så det känns tungt att ta vissa löpningar. Benen accelererar inte riktigt som man vill att de ska göra. Och målen ska vara mål. Får man sådana smörpassningar från Babis ska de sitta.

Fan-tv-intervju med Agon: ”Jag är vass i straffområdet”.
Fan-tv har också intervjuer med Robin Nilsson, Robin Nilsson – en Gattuso-typ och Babis Stefanidis, ”Jag blev förbannad”, där också 1-0-målet med Babis fina förarbete och Agons kalla avslut finns med.
Himmelriket har också Bilder från UCF-matchen.

Skånskan skriver Man märker att det är slutet på lägret – och några som sannolikt märkte det extra mycket sista kvällen var de nya spelarna i truppen, då ”inkilning” av dem stod på programmet…

Hemsidan rapporterar från träningslägret och postar länkar till andra reportage därifrån – och inte minst bloggar Anders Andersson från lägret.

ORLANDO DAG 7
Himmelriket: Inför UCF-MFF. Intervju med Niklas Hansson i Fan-tv: Niklas Hansson om lägret, bildreportage från träningen och inte minst den följande ledarmatchen: Bilder från ledarmatchen, varifrån också ett svettigt fan-tv-klipp finns: Ledarmatch i Orlando.
Intressant pratstund med Åke Fjellström: Fördelen med läger enligt Fjellström.
Sydsvenskan inför matchen: Hela MFF-truppen mönstras mot universitetslag. Intervju med Agon Mehmeti, Ung målspottare spelar från start.
Intervju med Niklas Hansson i Skånskan: ”En dröm som gått i uppfyllelse”.

ORLANDO DAG 6
Alla rapporter från MFF:s söndag i Florida.
ORLANDO DAG 5
Alla rapporter från MFF:s lördag i Florida.
ORLANDO DAG 4
Alla rapporter från MFF:s fredag i Florida.
ORLANDO DAG 3
Alla rapporter från MFF:s torsdag i Florida.
ORLANDO DAG 2
Alla rapporter från MFF:s onsdag i Florida.
ORLANDO DAG 1
Alla rapporter från MFF:s tisdag i Florida.
TIDIGARE LÄNKAR
Orlando dag 0.
Malmö FF drar västerut ger bakgrund om lägret och fakta om MFF mot amerikanska lag.