Orlando dag 5

Publicerad 02 mars 2008

På lördagen tränade MFF ett förmiddagspass av lite lättare karaktär inne på matcharenan där Palm Beach Pumas ska bjuda hyfsat motstånd i söndagens första träningsmatch på amerikansk mark – avspark 12.00 lokal tid, 18.00 svensk.

– Det ska börja sätta sig nu, både defensivt och offensivt. Vi räknar med att få se det, säger Hans Gren om tränarnas förväntningar på matchen, i en Web-tv-intervju med Himmelriket: Hans Gren inför MFF-Palm Beach Pumas.

Himmelriket har lite från träningen och lite Inför MFF-Palm Beach, Några uppgifter om en startelva finns inte, tränarna väntar med att spika startelvan till matchdagen, men varför inte väntan av den ta del av lite seriösa spekulationer från experterna på plats: Morgondagens startelva….
Första matchen närmar sig heter Skånskans inför-artikel.

Inte nog med att han levererat ett färskt och lysande bloggavsnitt här på hemsidan, i söndagens match lär Anders Andersson sättas i spel första gången i år, och han står därför i fokus för rapportörerna på plats. Web-tv-intervju på Himmelriket, Anders Andersson om lägret, och intervju i Sydsvenskan, Veteranen trivs med lägerlivet.

– Förra året hade jag en del skador, vilket jag inte har i år, så jag känner mig i betydligt bättre form nu, säger Jonatan Johansson i en intervju på Himmelriket, Jonatan Johanson är en plusspelare.

Lördagens träning bjöd också på en ny ribbprickartävling, den här gången för spelarna, se en Web-tv-överliggareklonkkavalkaden Roland ordnar en crossbar challenge.

Himmelriket utlovar – i möjlig mån – direktrapportering från dagens match, och hemsidan återkommer med startelvan när den finns och med information om matchen efteråt.

Hemsidan rapporterar från träningslägret och postar länkar till andra reportage därifrån – och inte minst bloggar Anders Andersson från lägret.

ORLANDO DAG 4

Himmelrikets träningsrapport Skadefritt plus Web-TV-inslag Het träning i hett klimat.
Himmelrikets intervju med Joakim Nilsson: Jocke Nilsson efter dagens träning.
Sydsvenskan: Skadorna lyser med sin frånvaro i soligt Florida.
Intervju med Daniel Andersson (Skånskan): ”Vi blir ett topplag i år”.
Intervju med Jeffery Aubynn (Sydsvenskan): Aubynn i favoritklubben.
Himmelriket visar också En fredag i Orlando i bilder samt berättar närmare om Hans Grens dopp i hotellpoolen i Braveheart.

ORLANDO DAG 3
Alla rapporter från MFF:s torsdag i Florida.
ORLANDO DAG 2
Alla rapporter från MFF:s onsdag i Florida.
ORLANDO DAG 1
Alla rapporter från MFF:s tisdag i FLrodia.
TIDIGARE LÄNKAR
Orlando dag 0.
Malmö FF drar västerut ger bakgrund om lägret och fakta om MFF mot amerikanska lag.