Orlando dag 4

Publicerad 01 mars 2008

Rapporterna från MFF:s fredag på lägret i Florida berättar om en i princip skadefri trupp och spelövningar i stekande sol.

På fredagen avverkade MFF två träningar, ett på morgonen och ett på eftermiddagen. Förmiddagspasset i stekande sol ägnades spelövningar, läs Himmelrikets fina träningsrapport Skadefritt och se Web-TV-inslaget Het träning i hett klimat – och sol och gräsdoft sprids också i det malmöitiska regnrusket.

Skadefri, det är just vad truppen nu rapporteras vara. Med undantag för Jonas Sandqvist och Labinot Harbuzi kör alla för fullt. Den som väntat längst är Joakim Nilsson, som på Floridalägret har äntligen tagit det sista steget tillbaka från rehabiliteringen efter sin operation.
– Det är bara den sista uthålligheten och accelerationen som saknas nu, säger han i Himmelrikets intervju Jocke Nilsson efter dagens träning.
Se också Sydsvenskans Skadorna lyser med sin frånvaro i soligt Florida.

Från fredagen har Skånskan en intervju med Daniel Andersson ”Vi blir ett topplag i år” och Sydsvenskan en med Jeffery Aubynn, Aubynn i favoritklubben.
Himmelriket visar också En fredag i Orlando i bilder samt berättar närmare om Hans Grens dopp i hotellpoolen i Braveheart.

Hemsidan rapporterar från träningslägret och postar länkar till andra reportage därifrån – och inte minst bloggar Anders Andersson från lägret.

ORLANDO DAG 3
Web-TV- intervju med Roland Nilsson på HImmelriket: Rolle Nilsson om lägret.
Lite allmänt från lägret om hyrbilar, fritidsaktiviteter i Skånskans artikel ”Vi är inte här för att sola och bada”.
Sydsvenskan-intervju med Jimmy Dixon: Dixon slåss om en backplats,
Sydsvenskan intervjuar Åke Fjellström i artikel- och Webb-TV: Psykolog ger mental styrka inför allsvenskan, samt Wev-TV-inslaget Åke Fjellström berättar om läget i truppen.
Himmelriket rapporterar från torsdagen: Teorier, stämningsrisk och Dusan, Bilder även utan boll samt inte minst ett rafflande Web-TV-inslag om hur Hasse Borg arrangerar en crossbar challenge.

ORLANDO DAG 2
Alla rapporter från MFF:s onsdag I Florida.
ORLANDO DAG 1
Alla rapporter från MFF:s tisdag i FLrodia.
TIDIGARE LÄNKAR
Orlando dag 0.
Malmö FF drar västerut ger bakgrund om lägret och fakta om MFF mot amerikanska lag.