Orlando dag 1

Publicerad 27 februari 2008

Från MFF:s första dag i Florida meddelas bland annat att Jonas Sandqvist deltog i flera moment på träningen och redan är på god väg tillbaka.

***Uppdaterad med fler länkar***

25 grader varmt, blåsigt men sol – och framför allt utmärkta fotbollsplaner. MFF:s första dag på träningslägret i Orlando bestod av två träningspass, ett på förmiddagen med start 10 lokal tid, ett på kvällen – det senare fick dock avbrytas något i förtid på grund av ett häftigt åskoväder.

Från träningarna rapporteras bland annat en Jonas Sandqvist som redan deltar i fler moment och alltså verkar vara på god väg tillbaka från sin skada, kanske rentav aktuell för spel i någon av de två träningsmatcherna på lägret (Palm Beach Pumas nu på söndag, University of Central Florida på tisdag).

På Himmelrikets FanTV berättar
Richard Dahan om skadeläget, och Jonas Sandqvist om att Läkningen har gått smidigt.

Läs Himmelrikets rapporter Träningsrapport dag 1, True colours och Första träningsdagen i bilder.

Skånskan skriver mer om vår målvakt, Jonas Sandqvist nästan helt återställd,

Sydsvenskan skriver om tränarnas tankar om vad som ska hända på lägret, Här ska MFF hitta spelet, samt om läget för Jonas Sandqvist, Sandqvist nästan helt återställd .

Hemsidan kommer att rapportera från träningslägret och posta länkar till andra reportage därifrån – och inte minst kommer Anders Andersson att blogga från lägret.

Tidigare länkar:
Orlando dag 0.

Malmö FF drar västerut ger bakgrund om lägret och fakta om MFF mot amerikanska lag.