Ordinarie årskort till ståplats slut – nu släpps Ståplats Allsvenskan

Publicerad 30 november 2017 i Nyheter

Nyförsäljningen av årskort har pågått i bara några dagar och redan nu är alla ordinarie årskort till ståplats slut. Nu släpper vi årskortet Ståplats Allsvenskan.

Med anledning av att UEFA inte tillåter ståplatssektioner vid spel i de europeiska klubblagsturneringarna monteras stolar på norra läktaren när Malmö FF spelar i Europa. Kapaciteten är då begränsad till 3000. Eftersom förtur till Europaspel ingår i alla ordinarie årskort säljer vi max 3000 ordinarie årskort till ståplats.

Trycket på årskort är glädjande nog väldigt högt och eftersom vi nått taket på ordinarie årskort till ståplats släpper vi nu 500 årskort Ståplats Allsvenskan med försäljningsstart måndag 5/12.

Med Ståplats Allsvenskan säkrar du din plats på norra läktaren till samtliga allsvenska hemmamatcher säsongen 2017. Du erbjuds också möjlighet till förköp till europaspel i mån av plats på norra läktaren efter det att ordinarie årskortsinnehavare på ståplats fått chans till förköp. I annat fall kommer plats på sektion 19 eller 20 (sittplats) att erbjudas.

Ståplats Allsvenskan
Vuxen: 1795 kr
Ungdom: 1245 kr

Försäljningsstart måndag 5 december klockan 10:00 i MFF Shopen och på MFF:s sida på Ticketmaster

Fakta: Tidpunkt för slutförsäljning av ordinarie årskort till ståplatsSäsongen 2015: Slutet av februari samma år
Säsongen 2016: Mitten av januari samma år
Säsongen 2017: Slutet av november föregående år

köp årskort

huvudpartners

officiella partners