Öppen-stadion-konceptet tillbaka mot Elfsborg

Publicerad 12 maj 2012

På torsdag spelar Malmö FF sista hemmamatchen inför EM-uppehållet. Det finns många anledningar till att INTE missa den matchen. Det är en toppmatch i Allsvenskan, Malmö FF är obesegrade på hemmaplan och det hyllade ”Öppen stadion”-konceptet är tillbaka med allt vad det innebär.

MFF – IF Elfsborg, torsdag kl 17.30.

Insläpp och förfest från och med kl 15.30. Happy hour i kioskerna på supportertorget mellan 15.30 – 16.30. Musik och intervjuer på storbildsskärmen från kl 15.30.

Biljett till matchen köper du enklast på ticnet.se

Precis som vid de tidigare matchen kan du lyssna till het musik och spelarintervjuer på Supportertorget, så visst finns det anledning att komma två timmar före avspark till Swedbank Stadion. Då är det lättare att hitta parkeringsplats och du hinner in på din plats i god tid. Tänk på att Swedbank Stadion är en öppen arena numera och att vid matchen mot F Elfsborg kan du kan gå in vid vilket insläpp du vill för att sedan ta dig till din plats. Dock med undantag för bortsektionen.
 
Tänk på att det är en öppen arena, det betyder att du kan gå in via vilken ingång du vill. Men biljetten gäller bara för entre till din sektion och plats. Och har du inte biljett, kom i god tid – gärna en timme innan matchstart.

Happy hour i kioskerna
Den första timmen har SSP happy hour i kioskerna på Supportertorget. Det betyder billigare hamburgare, läsk, folköl och popcorn mellan kl 15.30 och 16.30. Passa på att kom dit i god tid och ta en bit mat och lyssna på spelarintervjuer och annat som bjuds från Mix Megapolscenen.

För er på övre etage(ej sjungande sittplats)
Era biljetter fungerar även på undre etage. Kom till supportertorget och ta del av aktiviteterna. När det närmar sig match och man vill upp till sin plats så går man till ingång G och blir utscannad, går runt hörnan till F eller H och blir inscannade. Alternativt blir man escorterad från G och in på någon av de två insläppen utan scanningprocessen.
 
Inom några veckor kommer det att finnas en dörr vid ingång G där man kan gå rakt upp i trapphus F utan att först behöva gå ner och sedan upp igen. Detta kommer fungera på de flesta matcher.

Smarrig korvmeny
Utanför stadion finns två grillserveringar där man kan låta sig väl smaka av såväl korv som kyckling. På korvmenyn står Der Schwedenbomber (tysk bratwurst med svenskt ursprung), Il Capitano (lammkorv med parmesan, rejäl och pålitligt kryddad med italiensk finess) och Materialaren (det hetare alternativet). Dessutom finns Hot Buffalo Chicken drumsticks med nachos och dip, ölkorvar, snacks, lättöl, fatöl och läsk.

Välkomna.