Öppen-stadion-konceptet fortsätter mot BK Häcken

Publicerad 31 juli 2012

På söndag möter Malmö FF toppkonkurrenten BK Häcken. Ledordet för dagen är Himmelsblå revansch! Det finns många anledningar till att INTE missa den matchen; en toppmatch i Allsvenskan, Malmö FF är obesegrade på hemmaplan och det hyllade ”Öppen stadion”-konceptet är tillbaka med allt vad det innebär. Så köp biljett, klä dig himmelsblå och kom i god tid till matchen.

 

MFF – BK Häcken, söndag kl 16.00.

Insläpp och förfest från och med kl 14.00. Happy hour i kioskerna på supportertorget mellan 14.00 – 15.00. Musik och intervjuer på storbildsskärmen från kl 14.30.

Biljett till matchen köper du enklast på ticnet.se. Klicka här.

Precis som vid de tidigare matchen kan du lyssna till het musik och spelarintervjuer på Supportertorget, så visst finns det anledning att komma två timmar före avspark till Swedbank Stadion. Då är det lättare att hitta parkeringsplats och du hinner in på din plats i god tid. Tänk på att Swedbank Stadion är en öppen arena numera och att vid matchen mot BK Häcken kan du kan gå in vid vilket insläpp du vill för att sedan ta dig till din plats. Dock med undantag för bortsektionen.
 
Tänk på att det är en öppen arena, det betyder att du kan gå in via vilken ingång du vill. Men biljetten gäller bara för entre till din sektion och plats. Och har du inte biljett, kom i god tid – gärna en timme innan matchstart.

Happy hour i kioskerna
Den första timmen har SSP happy hour i kioskerna på Supportertorget. Det betyder billigare hamburgare, läsk, folköl och popcorn mellan kl 14.00 och 15.00. Passa på att kom dit i god tid och ta en bit mat och lyssna på spelarintervjuer och annat som bjuds från Mix Megapolscenen.

För er på övre etage (ej sjungande sittplats)
Era biljetter fungerar även på undre etage. Kom till supportertorget och ta del av aktiviteterna. När det närmar sig match och man vill upp till sin plats så går man till ingång G där man kan gå rakt upp i trapphus F utan att först behöva gå ner och sedan upp igen.

Smarrig korvmeny
Utanför stadion finns två grillserveringar där man kan låta sig väl smaka av såväl korv som kyckling. På korvmenyn står Der Schwedenbomber (tysk bratwurst med svenskt ursprung), Il Capitano (lammkorv med parmesan, rejäl och pålitligt kryddad med italiensk finess) och Materialaren (det hetare alternativet). Dessutom finns Hot Buffalo Chicken drumsticks med nachos och dip, ölkorvar, snacks, lättöl, fatöl och läsk.

MFF Shopen
Temat för dagen är Himmelsblå revansch så att klä sig i himmelsblått är väsentligt. Har du inget att ta på sig så finns det massor att köpa i MFF Shopen. Öppnar 13.00.

Norra Blå
Alla ungdomar mellan 9-14 år är välkomna att samlas på Norra Blå oavsett var man har biljett/årskort.
Läs mer här

Familjeläktaren
På matchen mot BK Häcken kan man gå fyra personer på familjeläktaren för 400:- (max två vuxna).
Läs mer här

Välkomna!