Öppen stadion – för alla hemmasupportrar

Publicerad 23 april 2012

Malmö FF:s ”öppen arena-koncept” fortsätter ikväll. Happy hour första timmen på all mat och alkoholfri dryck på supportertorget.

 

 

MFF – Åtvidabergs FF , söndag kl 17.30. 
Insläpp och förfest från och med kl 15.30. Happy hour i kioskerna på supportertorget mellan 15.30 – 16.30. Musik och intervjuer på storbildsskärmen från kl 15.30.
 
Biljett till matchen köper du enklast på ticnet.se

Precis som vid de tidigare matchen kan du lyssna till het musik och spelarintervjuer på Supportertorget, så visst finns det anledning att komma två timmar före avspark till Swedbank Stadion. Då är det lättare att hitta parkeringsplats och du hinner in på din plats i god tid. Tänk på att Swedbank Stadion är en öppen arena numera och att vid matchen mot Åtvidabergs FF kan du kan gå in vid vilket insläpp du vill för att sedan ta dig till din plats. Dock med undantag för bortsektionen.

Noterat från tidigare matcher
Det är många som spontant hört av sig med positiva kommentarer, om de goda grillkorvarna, om den nya wokbaren, om intervjuerna på storbildsskärmen, om stämningen och allt annat. Riktigt kul.
 
Tänk på att det är en öppen arena, det betyder att du kan gå in via vilken ingång du vill. Men biljetten gäller bara för entre till din sektion och plats. Och har du inte biljett, kom i god tid – gärna en timme innan matchstart. 

Happy hour i kioskerna
Den första timmen har SSP happy hour i kioskerna på Supportertorget. Det betyder billigare hamburgare, läsk, folköl och popcorn mellan kl 15.30 och 16.30. Passa på att kom dit i god tid och ta en bit mat och lyssna på spelarintervjuer och annat som bjuds från Mix Megapolscenen.

För er på övre etage(ej sjungande sittplats)
Era biljetter fungerar även på undre etage. Kom till supportertorget och ta del av aktiviteterna. När det närmar sig match och man vill upp till sin plats så går man till ingång G och blir utscannad, går runt hörnan till F eller H och blir inscannade. Alternativt blir man escorterad från G och in på någon av de två insläppen utan scanningprocessen.
 
Inom några veckor kommer det att finnas en dörr vid ingång G där man kan gå rakt upp i trapphus F utan att först behöva gå ner och sedan upp igen. Detta kommer fungera på de flesta matcher, dock inte HIF. Men å andra sidan har vi inget öppen arena-koncept på den matchen heller.
 
Smarrig korvmeny
O’Learys hade gröna tält, helt enligt företagets profil, så de var lätta att hitta till.
På korvmenyn stod Schwedenbomber (Thüringer bratwurst med svenskt ursprung),  Materialare (ett hett alternativ, Louisiana hot) samt Il Capitano (lammkorv med parmesan, rejäl och pålitligt kryddad med italiensk finess).
Dessutom fanns Hot Buffalo Chicken drumsticks med nachos och dip, ölkorvar, snacks, lättöl, fatöl och läsk.

Välkomna.