Omid Nazari lånas ut

Publicerad 09 mars 2011

Mittfältaren Omid Nazari lånas ut till Ängelholms FF. Utlåningen sker på det viset att Malmö FF kan kalla tillbaka Omid på 24 timmar om man skulle så vilja. Alla parter är nöjda med lösningen.

Jocke Persson, tränare Ängelholms FF
– Generellt för de flesta spelare från Malmö FF så är de väldigt bra utbildade och sådana spelare är alltid attraktiva för andra lag att låna. I Omids fall så har han fantastiska egenskaper som teknik, spelförståelse och speed på planen men har också visat goda egenskaper utanför. Jag har inte hittat några svagheter och han kommer att bli användbar på olika positioner för oss. Tror det är bra för hans utveckling att få spela A-lagsfotboll. Men vi lär nog inte få behålla honom mer än ett år.

Per Ågren, sportchef Malmö FF
– Jättekul för Omid att han får den här chansen för det är en spelare vi ser fortsatt potential i. Det skall bli spännande att följa Omid under året i den här miljön. Att han får spela tävlingsmatcher regelbundet i Superettan ger honom chansen att ta ytterligare steg i sin utveckling. Roligt att höra att unga MFF-spelare har gott renommé. Det visar att vi jobbar rätt när det gäller att utbilda spelare.