Olof Persson förlänger med Malmö FF till och med 2008!

Publicerad 09 mars 2004

Med ett år kvar på kontraktet så väljer Olof Persson nu att förlänga ytterligare fyra år med Malmö FF. Han förblir nu himmelsblå till och med november 2008!
”Jag brinner för den här föreningen och det är ett privilegium att få vara med om vad som händer i och runt Malmö FF för tillfället.”

Olof Persson:
”Det känns oerhört bra just nu. Jag brinner för den här föreningen och det är ett privilegium att få vara med om vad som händer i och runt Malmö FF för tillfället. På nationell nivå kan man inte spela i en bättre klubb. Samtidigt är det en trygghet att veta var man skall spela fotboll de närmsta fem åren. Jag vill vara med om att ta guld i år och försvara det nästa år.”

Bengt Madsen, ordförande Malmö FF:
”I en mer och mer internationell fotbollsvärld där spelare rör sig inte bara mellan länder utan även kontinenter så känns det skönt att veta att det finns Malmöpågar som Olof. En spelare som är nyttig för föreningen både på och utanför plan och som förhoppningsvis visar andra vägen när det gäller att kämpa sig till en plats i startelvan.”

Hasse Borg, sportchef Malmö FF:
”Att Olof nu väljer att förlänga sitt kontrakt med ytterligare fyra år ger en tydlig signal att han vill vara klubben trogen. Olof Persson är en genuin malmökille som gjort över 230 matcher i Malmö FF. Olof är en viktig länk i vårt lagbygge och vi kommer att ha mycket nytta av honom i framtiden. Jag vill även tillägga att vi hela tiden haft en bra och konstruktiv dialog med både Olof och hans agent Roger Ljung”

Tom Prahl, tränare Malmö FF:
”Jag har tidigare sagt att jag tycker det är tråkigt när genuina Malmökillar lämnar föreningen och därför är det glädjande att Olof väljer att vara klubben trogen ytterligare fem säsonger.
Olof en erfaren och klok spelare som kan användas i olika roller på plan.”