Ola tackar Malmö FF

Publicerad 15 januari 2009

Trots en hektisk dag nere i Eindhoven så har Ola Toivonen knåpat ihop några rader till alla som stöttat honom i himmelsblått.

”Till mina MFF-vänner

Idag har varit en lång och omtumlande men spännande dag i mitt liv. Det har varit resor, läkarundersökning, träning och presskonferens. Många har hört av sig under de här senaste två dygnen. Vissa har jag hunnit prata med andra inte ännu.

Jag vill på MFF:s hemsida passa på att tacka alla i och utanför klubben som stöttat mig under de här två åren; spelare, tränare, ledare och inte minst alla fantastiska MFF-supportrar.

Jag hade gärna stannat längre i Malmö FF men jag hoppas också att alla har förståelse för att jag tar den här chansen när den nu kommer. Hoppas att vi ses igen under U21 EM på den nya fantastiska arenan och jag kommer gärna tillbaka till Malmö FF igen någon gång.

Sköt om er, Ola”