Ofere tvåmålsskytt och matchvinnare

Publicerad 30 mars 2010

Det gäller att göra mål på sina chanser och det gjorde MFF – tillslut..
Det blev seger för U21 mot Mjällby precis som Leif Engqvist ville.

Malmö FF U21 – Mjällby AIF U21, Malmö IP, 17.00
2-1(0-0)

Mål
0-1 48 min Uppgift saknas
1-1 64 min Edward Ofere
2-1 80 min Edward Ofere

Startuppställning
Dusan Melicharek(ut 46 min) –
 
Filip Stenström, Pontus Jansson, Metin Hamid, Joseph Elanga(ut 46 min) –

Jiloan Hamad, Ivo Pekalski,Skerdilaid Gashi, Muamet Asanovski –

Alex Nilsson(ut 72 min), Edward Ofere

Avbytare
Dejan Garaca, in 46 min
Tobias Malm, in 46 min, ut 76 min
Kristoffer Jeppsson
Dardan Rexhepi, in 72 min
Dino Islamovic, in 76 min

Kommentar
Första halvlek slutade 0-0 och det speglade verkligen inte chanserna. Man kunde räkna till minst fem-sex klara chanser för MFF och ett par för Mjällby men rent spelmässigt var kunde det varit bättre.

Andra halvlek är mycket bättre från MFF:s sida och man fortsätter inte bara skapa chanser utan man gör dessutom mål och spelar bättre och aggressivare. 2-1 är ett rättvist resultat på det viset att MFF var det bättre laget och skapade mest chanser men målmässigt hade kanske resultatet 5-2 speglat matchen bättre.

Leif Engqvist
Vi är mindre bra i första om man säger så men i andra halvlek tar vi tag i det bättre och visade att vi ville vinna. Då spelar vi tuffare och som ett lag. Det var skönt med en seger efter två oavgjorda.