Ofere lämnar MFF

Publicerad 30 augusti 2010

Idag blev det klart att Edward Ofere lämnar MFF. Ny adress är Lecce i Serie A.

Samtidigt som MFF bärgade den härliga segern mot Elfsborg satt Ofere i slutförhandlingar med Lecce. I och med att han hade mindre än sex månader kvar på sitt kontrakt, var han fri att diskutera med nya klubbar. Eftersom han ville lämna omedelbart var klubbarna också tvugna att komma överens.

– Vi är nöjda med affären, säger MFFs vd Pelle Svensson. Han har varit hos oss i ganska exakt fem år och har varit tydlig med att han kände att det var dags att flytta.

Ofere spelade 134 matcher för MFF och gjorde 46 mål. Nu väntar Lecce i serie A. En klubb som spelade säsongspremiär mot Zlatanaktuella Milan under gårdagen, med Eddie på läktaren.

– Jag är tacksam för min tid i Malmö. Jag har trivts mycket bra i klubben, med laget och tränarna, och jag har fått ett fantastiskt bemötande av fansen. Jag kommer kolla på Internet och följa MFF även i framtiden. Speciellt nu under hösten. Jag håller tummarna för att det går vägen.

– Vi önskar Eddie all lycka i sitt nya äventyr, avslutar Pelle Svensson.