Oavgjort mot Bunkeflo IF

Publicerad 09 april 2003

En dålig första halvlek men en betydligt bättre andra. Tre spelare skadade sig däribland Erik Johansson och Jörgen Ohlsson.

Bunkeflo IF A- Malmö FF B
1-1(1-0)

Målskyttar:
1-0 28 min Magnus Persson
1-1 47 min Max Fuxberg

Startuppställning:
Mattias Asper –
Jon Inge Höiland(46), Jussi Nourela, Johan Nilsson Guiomar, Jeppe Vetstergaard –
Erik Johansson(23), Alexander Malmström, Jörgen Ohlsson(20), Bovar Karim –
Andreas Yngvesson(46), Behrang Safari(81)

Avbytare:
Marcus Pode 20 min
Max Fuxberg 23 min
Billy Berntsson 46 min
Magnus Carlsson 46 min
Magnus Bönnemark 81 min

Varningar Malmö FF:
Alexander Malmström 24 min

Det var en välbesökt match mellan Bunkeflo IF:s A-lag och Malmö FF:s B-lag på Brovallen. Trots ett intensivt snöande tidigare på dagen så var planen bra. Bunkeflos lag bestod av nio elftedelar spelare som spelat i Malmö FF och gav naturligtvis de svartgula extra tändvätska nu när de ställdes mot himmelsblått. En extra finess är ju att Tom Prahl använt Bosse Augustsson, Bunkeflos tränare, som extra hjälp vid teknikträningen så Malmö FF var väl kartlagt. Bunkeflo IF slog IFK Malmö för ett tag sedan och får nog finna sig i att vara en av favoriterna i division två.

Skador:
Efter 20 minuter byttes Jörgen ut och tog sig mot baksidan av knät. Man vet fortfarande inte hur allvarligt det är och man skall titta närmare på det imorgon. Bytet gjordes direkt eftersom man inte ville riskera något.

Tre minuter senare så tvingas Erik Johansson utgå. Han haltade rejält men det visade sig vara en rejäl lårkaka på baksidan av låret men han är troligtvis tillbaka inom några dagar.

I slutet av matchen skadade sig även Behrang Safari. Tydligen så har han problem med sin fot och det gör sig gällande med jämna mellanrum. Enligt uppgift är det dock inget allvarligt.

Anders Palmér:
”Vi möter ett bra lag. Bosse har fått bra stil på dem samtidigt som jag är besviken på våra egna framför allt i första halvlek. Vi kliver inte in, saknar jävlar anamma och är tvåa på bollarna. Vi gör det bättre i andra. Vi får ju lite skador och samtidigt så gör vi två byten i pausen så vi får ändra om rätt mycket. Det blir mycket kamp och kanske inte så mycket spel men de unga killarna tar för sig bättre och andra halvlek är vi nöjda med. Backlinjen fungerar bra idag. Bunkeflo är ett bra lag och det kommer att bli svårt för många lag att ta poäng här