Oavgjort i Skånederbyt

Publicerad 11 augusti 2004

Så möttes de igen under Malmö Stadions läktare; Tom Prahl och Conny Karlsson.
”Idag blev det oavgjort” sa Prahl
”Jag hade gärna bytt” sa Karlsson
Så log de båda och gick till respektive omklädningsrum

Matchen mellan Malmö FF B och Trelleborgs FF B slutade rättvist 1-1. Malmö FF:s unga B-lag har därmed inte förlorat sedan den 26 april.

Malmö FF B- Trelleborgs FF B
1-1(0-1)

Mål:
0-1 28 min Kenneth Gustafsson
1-1 76 min Darko Lukanovic

Varningar MFF:
49 min Samuel Barlay

Laget:
Joakim Moberg

Johan Nilsson Guiomar(58 min)
Rasmus Bengtsson
Magnus Carlsson
Glenn Holgersson

Marcus Pode
Charles Andersson
Tobias Nilsson
Behrang Safari(74 min)

Samuel Barlay
Darko Lukanovic

Avbytare:
Joel Ringström
Daniel Sliper, 58 min
Christopher Birgersson
Rawez Lawan, 74 min
Serkan Yalcin

Patrik Johansson om matchen:
” Vi står upp bra med det här unga laget. TFF har erfarna spelare på sex positioner idag. 1-1 speglar matchen rätt väl som sagt och jag tycker att vi blir mer aggressiva i andra halvlek och har lite kvickare spel genom mitten. Vi skapar mer chanser i andra halvlek och det är roligt att se ambition, engagemang och inställning i de här matcherna hos de unga killarna. Det blir ofta ett sammansatt lag men jag tycker att de som kommer upp gör det förtroendegivande. Mittbacksparet Magnus och Rasmus är duktiga idag. Rasmus Bengtsson är duktig idag igen får man säga. Glenn Holgersson gör en jättebra match, Rawez gör ett bra inhopp och Pode är duktig. Samuel är lite ringrostig efter sin semester men det kommer. Vi är nöjda och vi är obesegrade under en längre period nu med det här unga B-laget om man jämför med de senaste åren. Det är jätteroligt vi vill ju få fram egna duktiga spelare”