Oavgjort i premiären för B-laget

Publicerad 05 februari 2003

Det blev 1-1 mot FC Köpenhamn och det blev också debut för Thomas Olsson och Jon Inge Höiland i himmelsblått. Båda spelade 90 minuter och verkar på allvar kunna vara med och slåss om A-lagsplatserna i fortsättningen

Malmö FF B- FC Köpenhamn B
1-1(1-1)

Målskytt Malmö FF:
1-0 24 min Bovar Karim, straff
(Alexander Malmström blev fälld och Bovar satte straffen säkert i vänstra hörnet)

Gult kort:
57 min Jon Jönsson
77 min Bovar Karim

Startuppställning:
Joakim Moberg –
Jon Inge Höiland, Johan Nilsson Guiomar, Jussi Nuorela, Max Fuxberg –
Joakim Nilsson, Thomas Olsson, Jon Jönsson, Alexander Malmström –
Bovar Karim, Darko Lukanovic

Byten:
46 min
Jussi Nuorela ut, Lawrence Opoku in
(Max Fuxberg gick över på högerkanten, Jon Inge spelade innerback och Lawrence tog vänsterpositionen. Dessutom gick Jon Jönsson ut på kanten och Joakim Nilsson bildade innermittfältspar med Thomas Olsson)

Anders Palmér:
”Periodvis tycker jag att vi spelar bra, speciellt en period i andra halvlek då jag tycker vi tar över matchen. Det är två unga lag som ställs mot varandra. Det tar ju lite tid för de unga killarna att hitta positioner men jag tycker att de står upp bra. Joakim Nilsson gör ett bra jobb när han flyttar in i mitten även Jon Inge gör ett bra insats som innerback. Jag tycker att vi skall vara nöjda.”