Oavgjort för U21 när IFK Norrköping kom på besök

Publicerad 16 september 2015 i Nyheter

Fredrik Andersson i målet storspelade.

Under onsdagseftermiddagen var det dags för den andra matchen i A-slutspelet när MFF:s U21 tog emot IFK Norrköping på Malmö Stadion. Det blev delad pott där lagen dominerade varsin halvlek.  

Malmö öppnade starkast och kunde via ett varierat spel komma fram till flera fina chanser. Detta skulle också till slut ge utdelning när Pawel Cibicki, som för dagen bildade anfallspar tillsammans med Guillermo Molins, kunde göra 1-0. 

Olof Persson hade följande att säga efter matchen: 
– Jag tycker att vi spelar riktigt bra hela första halvlek. Framåtriktat spel med bollar i djupled men även vissa långbollar som blev farliga. Ett tag höll verkligen Norrköpings målvakt kvar resten av laget i matchen. Sen blixtrar de till och även om jag tycker att vi är något passiva i försvarsspelet, så var det också ett fint anfall som ligger bakom deras kvitteringsmål strax innan paus. I andra halvlek har vi Fredrik (Andersson) att tacka som likt Norrköpings målvakt i första, håller oss kvar i matchen. Vi tar helt klart med oss första halvlek och hoppas kunna bygga vidare på det spelet vi visade upp då.

Ett oavgjort resultat, som av matchbilden att döma, var mest rättvist. 

Nästa match spelas den 29 september då det är dags för Malmö att åka upp och spela mot IFK Norrköping.

huvudpartners

officiella partners