Oavgjort för U21 – igen

Publicerad 24 mars 2010

Det ville sig inte för U21 mot Landskrona BoIS. Matchen slutade 1-1 trots massor av chanser för himmelsblått.

Malmö FF U21 – Landskrona BoIS U21, Malmö IP, 17.00
1-1(1-0)

Målen
1-0  8 min Edward Ofere
1-1 60 min Uppgift saknas

Startuppställning
Dusan Melicharek –
 
Filip Stenström, Pontus Jansson, Filip Helander, Joseph Elanga –
 
Jiloan Hamad, Ivo Pekalski(ut 75 min), Rick Kruys(ut i 30 min), Muamet Asanovski – 

Edward Ofere, Dardan Rexhepi(ut 70 min)

Avbytare
Dejan Garaca
Tobias Malm
Hicham Ali, in 75 min
Kristoffer Jeppsson, in 30 min
Skerdilaid Gashi
Dino Islamovic, in 70 min

Leif Engqvist om matchen
– Spelarna visste att vi vunnit de senaste sex matcherna mot Landskrona och när vi sedan gjorde ett tidigt mål så trodde man att det skulle bli en enkel resa. Vi hade tre frilägen i första halvlek och det kunde ha stått tre eller fyra noll. Men Landskrona ställer upp med ett bra lag och har nog en sex,sju A-lagsspelare och i andra halvlek tappar vi bolltempo, dribblar för mycket och går ifrån vår spelidé. På slutet vaknar vi dock till liv lite och sätter press igen. Bland annat har Dino en nick i ribban.

…om skadorna
Rick får en känning i framsidan av låret där han haft problem tidigare och tvingas gå av planen efter en halvtimme.
Miljan är inte skadad men kände sig stel i höften och vilade.

…om betyg på spelarna
Ivo Pekalski, Pontus Jansson, Filip Helander och Muamet Asanovski vill jag framhålla idag. Även Edward Ofere blixtrar till ibland och det var bra att han fick göra mål. Även Dino , född 94, kommer in och gör det bra på slutet och kunde avgjort med sin nick.