Oavgjort för U21

Publicerad 30 juni 2010

Det blev 1-1 på Olympia för Malmö FF U21 mot HIF och mål igen för provspelande brasilianaren Hernane Vidal de Sousa

Leif Engqvist om matchen
”Tyvärr kunde vi inte hålla tätt i fem minuter till men resultatet 1-1 var rättvist sett till hela matchen tycker jag. Vi gör 1-0 efter 32 minuter där Miljan spelar fram Hernane Vidal de Sousa som trycker in bollen. Vi var inte riktigt värda det målet sett till bollinnehav och chanser men fotboll går ut på att göra mål. I andra halvlek spelar vi upp oss. Halsti dominerar och Dusan gör ett par riktigt bra räddningar. Även Miljan och Gische gör ok insatser. I slutet slarvar vi och ligger med för många gubbar på fel sida och de gör 1-1. Kul att Omid Nazari får spela en halvtimme och att Jonatan år göra U21-debut.”

Nästa tisdag är det dags för returmatch där Malmö FF är hemmalag. detta är dock en av fem matcher som Malmö FF valt att lägga ut till klubbar i fotbollsnätverket så denna match spelas i Höör.