Oavgjort för J-laget, storseger för P16

Publicerad 24 april 2007

Juniorlaget ledde med 3-1 men tappade i slutet till 3-3 mot ÖIS.

P16 däremot ångade på hela matchen och körde över Lunds BK med 9-0 i Pojkallsvenskan.

Juniorlaget
J-laget spelade bortamatch mot Örgryte IS i lördags och matchen slutade 3-3.
Malmö FF tog ledningen med 1-0 i paus och med 23 min kvar ledde man med 3-1.
Tyvärr lyckades man inte stå upp den sista delen av matchen utan släppte in två mål.
Laget skapade flest målchanser i matchen och hade efter en stark första halvlek tre målchanser de första tre minuterna in på andra men tyvärr blev det inte fler mål framåt.
Malmö FF spelade bra anfallsfotboll under stora delar av matchen men de sista 20 min var vi inte bra i vårt försvars o närkampsspel.

Leif Engqvist

P16
Äntligen dags för första matchen i Pojkallsvenskan och Lunds BK stod som motståndare.
Efter en försäsong där vi hunnit spela ihop och fått ordning på alla lagdelar kändes det inte annorlunda att spela seriematch.
Det syntes på spelarna att självförtroendet och kunnandet är på topp.
Laget tog tag i spelet direkt och redan i sjätte matchminuten blir det 1-0. Två minuter senare är det dags igen och i paus står det 4-0.
Mycket bra offensivt som siffrorna tydligt visar men utan en stabil målvakt och ett säkert försvar blir det inte så här bra, ett stort beröm till alla spelarna för en väl genomförd match.

Lunds BK-Malmö FF 0-9 (0-4).

Mål: Alex Nilsson 3, Hamid Alamin 3, Oscar Lewicki, Patrik Karlsson och Hicham Ali.