Oavgjort efter sent baklängesmål

Publicerad 11 september 2021 i Herr,Nyheter

MFF stormade mot tre poäng men fick se två av dem försvinna efter en fast situation i matchens sista minut.

Nyckelhändelser

8’ Colak spelas fram av Rakip och ett lågt pressat skott som går strax utanför innebär matchens första farlighet.

11’ Straff till IFK Norrköping efter att domaren hittar en situation på en hörna. Ismael Diawara läser skytten och räddar!

19’ Stolpträff för IFK Norrköping och bortsett från straffen kvitterat i farliga lägen.

23’ Bonke Innocent tvingas bryta matchen på grund av skadekänning.

57’ Bra läge för Birmancevic som bryter sig loss och får iväg ett avslut som rullar utanför högra stolpen.

59’ MÅL! Adi Nalic får klacken på ett lågt inspel och styr in MFF:s ledningsmål.

69’ Colak snappar upp en retur och skjuter bollen hårt i stolpen.

90+2’ Träff i virket igen för Colak. Den här gången med nick.

90+5’ IFK Norrköping kvitterar på en fast situation i matchens sista minut.

Jon Dahl Tomasson efter matchen

– Den första halvleken var inte den bästa. Vi var inte tillräckligt snabba och aggressiva och det var tufft att få en straff mot oss. Annars tycker jag att vi är bättre och blir mer dominerade.

– Det är riktigt, riktigt hårt att få 1–1 emot oss. Det är svårt att slåss på två fronter. Vi vill ha succé både i Europa och ligan. Vi har haft det i Europa och nu jagar vi förstaplatsen i ligan. Fler spelare är på väg tillbaka och vi ser ljuset i tunneln.

Malmö FF: Nalic (59′)
IFK Norrköping: Adegbenro (90+5’)

Malmö FF:
12’ Rieks, 90+3’ Abubakari, 90+5’ Olsson, 90+6’ Ahmedhodzic