Oavgjort även för U21

Publicerad 16 mars 2010

Säsongspremiär, bortaplan och oavgjort resultat. Dagens U21-premiär påminde lite om A-lagets. Dock slutade matchen 1-1 när de båda SM-finalisterna från ifjol, Malmö FF och Halmstads BK, möttes.

Hemsidan fick tag i tränare Leif Engqvist per telefon från spelarbussen på väg hem från matchen.

Dina reflektioner från matchen
Vi möter ett bra HBK. De har ett duktigt juniorlag och fyller upp med några rutinerade rävar.Vi har lite flyt som får 1-0 efter att de haft en hel del chanser så sett i det stora hela skall vi väl vara nöjda med 1-1. De är lite bättre än oss idag.

Berätta om målen
Vi gör 1-0 i 39 minuten genom Dardan Rexhepi.Ett uppspel går fram till Alex som slår ut den på kanten där Filip Stenström följt med upp och slår ett inlägg in mot straffområdet i midjehöjd och där offrar sig Dardan Rexhepi exemplariskt genom att slänga sig fram och nicka den i mål.

Deras kvittering kommer i 72 minuten och påminner lite om vårt men avslutas med ett volleyskott istället, otagbart för Dejan.

Några spelarkommentarer
Jag vill ge plus för mittbackarna Pontus Jansson och Filip Helander även idag. De gör en bra insats. Även Alex Nilsson vill jag ge ett extra plus. Ivo Pekalski gör ett gediget jobb och Miljan såg bättre ut idag än förra matchen fungerar. Han orkar lite mer för varje match.

 

Halmstads BK U21 – Malmö FF U21
1-1(0-1)
 
Startelvan
Dusan Melicharek(in 46 min) –
 
Filip Stenström, Pontus Jansson, Filip Helander, Joseph Elanga –
 
Jiloan Hamad, Ivo Pekalski, Miljan Mutavdzic(ut 78 min), Jimmy Durmaz(ut 65 min) –
 
Alex Nilsson, Dardan Rexhepi

Avbytare
Dejan Garaca, in 46 min
Tobias Malm, in 78 min
Muamet Asanovski, in 65 min
Kristoffer Jeppsson
Robin Simovic