Nytt sätt att bli medlem i MFF

Publicerad 19 april 2011

Malmö FF är en medlemsförening. Det är medlemmarna som är och driver Malmö FF och formar klubbens nutid och framtid. Du som vill bli medlem i Malmö FF kan från och med nu betala direkt med Visa eller Mastercard när du är inloggad på mff.se.

 

Som medlem blir du en del av klubben och har extra anledning att tänka på Malmö FF, vår himmelsblå färg och vårt klubbmärke med glädje och stolthet. Som medlem visar du din lojalitet med Malmö FF och föreningens mål och värderingar. Och som medlem kan du på årsmötet vara med och fatta de långsiktiga, strategiska besluten och utse föreningens styrelse. Kort sagt får du som medlem en ännu starkare koppling till föreningen.

Förutom årsmötet bjuds du regelbundet in till medlemsträffar där MFF-relaterade teman presenteras och diskuteras. De senaste åren har bland annat Håkan Jeppsson, Staffan Tapper och Per Ågren presenterat sig och olika delar av Malmö FF:s verksamhet med möjlighet för medlemmarna att ställa frågor och vi har haft rundvandring i Swedbank Stadions innandömen. Årsboken MFF:aren är en medlemsskrift som har kommit ut sedan 1918 och som varje år ges ut till medlemmarna. Mindre traditionstyngt men väl så innehållsrikt är medlemsbrevet Blå Himmel Blues, som kommer via mail, med nyheter, betraktelser och information om medlemsaktiviteter. Om du som medlem har frågor, synpunkter eller kommentarer finns en särskild kanal, medlem@mff.se, där du snabbt skall få alla mail läses och hanteras av föreningens medlemsansvarig. Och som del av föreningen är det naturligt att du som medlem har förtur vid årskorts- och biljettsläpp.

Välkommen att bli medlem i Malmö FF – Sveriges mest framgångsrika fotbollsförening!