Nytt samarbetsavtal mellan MFF och Puma

Publicerad 18 juni 2008

Puma förblir Malmö FF:s dräktleverantör även de kommande fyra åren. MFF och Puma har ingått ett nytt samarbetsavtal som börjar gälla från och med 2009.

Det passade ordförande Bengt Madsen på att berätta vid dagens pressträff med anledning av grässådden inne på Swedbank Stadion (mer om den på hemsidan inom kort).
– Vi är mycket glada över att förlänga vårt samarbete med Puma. Det här avtalet blir det längsta och största materialleverantörsavtalet i föreningens historia, sa Bengt Madsen.

Med det nya avtalet kommer MFF-shopen att sälja all utrustning som Puma tillverkar, samtidigt som Puma kommer att hjälpa till och designa shopen.

– Malmö FF är Sveriges ledande klubb med en ambition att leda och driva utvecklingen framåt för svensk fotboll och även för deras samarbetspartners. För Puma innebär samarbetet att vi ytterligare stärker vår position som en av de tre stora spelarna inom fotboll, säger Ulf Kinneson, VD för Puma Nordic AB i ett uttalande.

– Det här är ett långsiktigt avtal som inte bara ger oss utrustning till alla våra lag utan också en ansenlig summa pengar! tillade Bengt Madsen.

Det nya avtalet med Puma börjar gälla 2009.