Nytt kontrakt och utlåning för Amin

Publicerad 29 mars 2013

Idag blev det klart med nytt 3-årskontrakt för Amin Nazari. Samtidigt blev det också klart att han lånas ut till Assyriska resten av säsongen.

– Det känns riktigt bra. Det var precis det här jag ville och hoppades på, så jag är glad, säger Amin Nazari.

– Får vår del var det viktigt att få knyta Amin till ytterligare tre år. Vi tror mycket på honom och ett år i Superettan, där vi hoppas han får mycket speltid, kan vara precis det han behöver för att ta nästa steg i utvecklingen, säger Per Ågren, MFFs sportchef.

Amin Nazari är uppväxt och utbildad inom MFF. Han kom som femåring och har sedan gått genom hela Akademin. Han gjorde sin A-lagsdebut den 20 april 2011, när han hoppade in i 54e minuten i hemmamatchen mot Mjällby. Att det nu bliv just Assyriska för restenb av säsongen är Amin väldigt positiv till.

– Jag känner några där från landslaget tidigare, sen har vi ju David Durmaz, han som spelade här i MFF innan, så jag ser fram emot att spela med dem. Jag hoppas på att göra ett bra år i Assyriska och sen komma hem och göra ett ännu bättre år i MFF, avslutar en mycket nöjd Amin Nazari.

Vi önskar Amin lycka till i Assyriska. Med Alex Nilsson och Tobias Malm i Landskrona och Filip Stenström i Ängelholm finns det all anledning för alla himmelsblå att följa Superettan lite extra noga i år.