Nytt biljettsläpp via Mitt MFF till cupfinalen

Publicerad 18 april 2024 i Biljett,Nyheter

Cirka 1000 biljetter finns kvar till cupfinalen efter den första förtursrundan. Dessa kommer släppas i en ny förtursrunda via Mitt MFF.

Malmö FF – Djurgårdens IF
Onsdag 1 maj 14:00
Eleda Stadion

Tillgängliga platser

Matcharrangören SvFF har fördelat de ordinarie läktarplatserna i princip jämnt mellan de två finallagen, med marginell övervikt för hemmalaget. MFF-supportrar får tillgång till ungefär 8500 platser på den norra halvan av Eleda Stadion. Utöver ordinarie läktarplatser tillkommer klubbstolar och loger som också fördelats mellan lagen. Den totala publikkapaciteten till matchen kommer att vara omkring 18 000 åskådare.

Nytt förturssläpp via Mitt MFF

Det återstår cirka 1000 biljetter efter det första förturssläppet. Dessa kommer släppas i ett nytt förturssläpp via Mitt MFF. Biljetterna släpps torsdagen den 18 april kl. 15.00 och förturen gäller fram till 25 april 23.59.

För att omfattas av förturen ska du ha minst 530 poäng. Poängavstämningen är gjord torsdag morgon. Det är därmed inte möjligt att påverka sina poäng nu fram till det här släppet.

En biljett per person gäller och ett mail med länk och mer information kommer senast en timme innan biljettsläppet. 

Du som har möjlighet att köpa en biljett i den här förtursrundan är inte garanterad en biljett utan det är först till kvarn som gäller. Det finns biljetter kvar till både ståplats och sittplats och alla som får en länk har möjlighet att köpa biljett till samtliga sektioner där det återstår biljetter.

De som omfattades av förturen i det första släppet kommer inte ha möjlighet att köpa biljett i den här rundan.

PRISER

Följande är SvFF:s prissättning till cupfinalen:

Kat A (långsida): 590 kr

Kat B (kurva): 390 kr

Kat C (kortsida) 310kr

Kat D (klack): 260 kr

Frågor

SvFF är matcharrangör och ansvarar för biljettfördelning och prissättning. Om du behöver hjälp med själva biljettköpet kan du kontakta biljett@mff.se. Om du har frågor kring Mitt MFF är det mitt@mff.se som gäller. Vi har tyvärr just nu långa svarstider på grund av en mycket hög belastning men svarar så fort vi kan. Läs gärna på informationssidan om Mitt MFF innan du kontaktar oss.

Köp inte biljetter i andra hand

Andrahandsförsäljning bryter mot biljettvillkoren och SvFF vill tydliggöra att biljetter som säljs i andra hand kan vara falska eller spärrade. Du blir också nekad inträde till motståndarlagets tilldelade sektioner, även om du skulle ha en giltig biljett dit.

huvudpartners

officiella partners