Nytt biljettsläpp till Malmö FF – Celtic FC onsdag 12.00

Publicerad 18 augusti 2015 i Nyheter

**Uppdaterad 19/8 klockan 13.00**

Biljetterna som släpptes klockan 12.00 är slutsålda

*****

Malmö FF kommer att spela mot Celtic FC i play off-omgången till Champions League och börjar på bortaplan onsdagen den 19 augusti. Returmötet i Malmö sker tisdagen den 25 augusti klockan 20.45. Då vi fortfarande har biljetter kvar till den södra kortsidan och UEFA valt att inte utnyttja de biljetter som de har rätt till kommer ett nytt biljettsläpp att ske onsdagen den 19 augusti klockan 12.00 via Ticnetombud.

Mellan den 11-12 augusti fick alla våra årskortsinnehavare möjlighet till förtur och därefter, mellan den 13-14 augusti, var det våra medlemmar samt innehavare av kortet ”Ståplats Allsvenskan” som kunde köpa biljetter till Malmö FF – Celtic FC.

Måndagen den 17 augusti hade vi två biljettsläpp till allmänheten:

Det första biljettsläppet skedde klockan 10.00 via Ticnetombud över hela Sverige och gällde resterande biljetter som vi hade kvar på långsidorna.

Det andra biljettsläppet skedde klockan 18.00 endast via våra biljettluckor på Swedbank Stadion och gällde resterande biljetter till den södra kortsidan.

Nytt biljettsläpp på onsdag klockan 12.00

Då vi inte sålde ut alla biljetter under måndagens andra biljettsläpp har vi fortfarande biljetter kvar till den södra kortsidan.

Dessutom har UEFA hört av sig och berättat att de inte kommer använda de biljetter som de, enligt tävlingsbestämmelser, har rätt till.

Detta innebär att vi har runt 800 biljetter kvar som vi kan sälja till allmänheten.
Biljetterna är utspridda över alla läktare och priskategorier, dock inte till ståplats.

MFF-publik

Då vi vill att vår publik ska bestå av MFF:are och vi fått indikationer på att många Celtic-supportrar är ute efter biljetter – betydligt fler än de 1050 biljetter som de fått till sin klacksektion – kommer onsdagens biljettsläpp se ut som följande för att försäkra oss om att biljetterna går till MFF:are:

Biljetterna kommer ENDAST säljas via ticnetombud (gäller i hela Sverige) och i våra biljettluckor vid ingång 51 på Swedbank Stadion.

Vi kommer inte sälja via ticnet.se, via ticnets callcenter eller i MFF Shopen.

Varje köpare får köpa max två biljetter, detta för att förhindra en andrahandsmarknad.

Notera: I Malmö finns ticnet-ombud på följande fyra ställen på onsdag: Direkten på Kronprisen, Folk & Rock vid Lilla torg, Malmö Arena (Ombudet på Malmö Arena öppnar 12.00 vilket är tidigare än deras vanliga öppettider) samt vid våra biljettluckor vid ingång 51 där vi kommer ha två biljettluckor öppna.

Ticnet-ombud i Sverige.

Notera 2: Vi har inte extra många biljetter vid våra biljettluckor utan alla Ticnetombud kommer åt samma pott – oavsett vart du befinner dig i Malmö, Skåne eller i Sverige = sprid ut er. Om alla köpare köper två biljetter, som man

har rätt till, innebär det att 400 personer kan köpa. Välj därför ert Ticnetombud med omsorg.

Årskortsinnehavare som inte fick möjlighet att köpa sin årskortsplats till MFF – Celtic FC på grund av att UEFA lagt beslag på deras platser, kommer inte heller nu kunna få sina samma platser som i Allsvenskan. De biljetter som är sålda är sålda och vi hänvisar till våra regler för årskort som säger att årskort ger förtur till biljetter till Europaspel – inte till någon specifik plats:

Årskortet gäller för säsongen 2015 och då ingår samtliga allsvenska hemmamatcher för Malmö FF samt första hemmamatchen för året i Svenska Cupen i mån av plats. Årskortet ger också förtur till biljettköp vid europaspel. Vid dessa kan vi inte garantera att det blir årskortsplatsen som erbjuds. Eventuella träningsmatcher eller uppvisningsmatcher ingår inte.

Om det kommer att släppas mer biljetter kommer det att kommuniceras ut på MFF.se

huvudpartners

officiella partners