Nytt årskortsrekord på Swedbank Stadion!

Publicerad 21 mars 2016 i Nyheter

Årets årskortsförsäljning har nu passerat fjolårets rekordnotering – publikfesterna fortsätter på Swedbank Stadion!

Säsongen 2015 hade vi en publiktillströmning till Swedbank Stadion som aldrig förr. Under våra 15 hemmamatcher i Allsvenskan hade vi ett hemmasnitt på fantastiska 17 332 personer – 3 242 mer än guldsäsongen 2014. Fjolårets hemmasnitt i Allsvenskan går även till historien som det högsta någonsin på Swedbank Stadion och en bidragande faktor var vår rekordförsäljning av årskort som uppgick till 10 704 stycken.

Årets årskortsförsäljning har nu passerat fjolårets rekordnotering och på måndagsförmiddagen hade vi sålt 11 138 årskort.

– Kul att vi redan nu slagit rekordet! Vi i laget känner att intresset för Malmö FF har vuxit de senaste två åren och att det bara fortsätter att växa. Vår hemmapublik är väldigt viktig för oss, det såg man inte minst i våra kvalmatcher till Champions League och det är alltid speciellt att spela inför en hemmapublik som är så stor och röststark som våran är, säger Malmö FF:s lagkapten, Markus Rosenberg.

Årskortsförsäljningen fortsätter att ticka på och sista försäljningsdagen är den 30/3 för att köpa årskort till säsongens samtliga allsvenska matcher.

Köp ÅRSKORT

huvudpartners

officiella partners