Nytillskott till MFF U17

Publicerad 16 juli 2015 i Nyheter

Alexander Johansson, Adrian Edqvist och Martin Jönsson är de senaste tillskotten till Malmö FF U17.

Alexander Johansson
– Alex, som är från Halmstad, såg vi för första gången på Sommarakademin. Han utmärkte sig redan då, så vi har fortsatt att hålla kontakten. Alex har sedan varit nere då och då och tränat med oss, och även varit med på några träningsmatcher. Och när det sedan var dags för gymnasievalet så bestämde han sig för Malmö FF. Noterbart är att Alex är född 2000, så han börjar gymnasiet ett år för tidigt. Han är en farlig forward och det ska bli jättespännande att följa honom, berättar Mats Engqvist, ungdomsansvarig i Malmö FF.

Adrian Edqvist
– Adrian är från Karlskrona och det är runt tre år sedan som vi hade den första kontakten. Eftersom hans mamma bor i Malmö så var han med och testade då. Han gjorde det så pass bra så han har fortsatt att träna med oss på några lov och även varit med på några turneringar. Vi har hållit kontakten med syftet att sedan kunna ta ett beslut när det var dags för gymnasieval. Han var med på Elitpojklägret för Blekinge ifjol och avgjorde bland annat mot Skåne. Han är en mycket lovande och målfarlig anfallare.

Martin Jönsson
– Martin är 16 år och har spelat A-lagsfotboll i Lunnarp och i division fyra sedan han var 14 år gammal. Han har gått på fotbollsakademin i Simrishamn och väljer att gå på gymnasiet i Malmö, och då även att representera Malmö FF. Det ska bli spännande att se Martin gå in i vår U-trupp, speciellt eftersom han redan har ett par års seniorerfarenhet. Han är en välväxt och rejäl innermittfältare och vi kommer givetvis att ha nytta av hans fysik.

huvudpartners

officiella partners