Nyhet – i år kan du välja plats för plats på ticnet!

Publicerad 22 mars 2011

Biljetterna till vårens matcher är släppta och de som redan varit inne på ticnet.se och handlat har bekantat sig med den efterlängtade nyheten.

I år kan du välja din plats direkt i ticnet. Den gamla ordningen där man bara kunde söka på ”bästa plats” har ersatts med ett betydligt trevligare biljettsystem. Nu kan du gå in och välja exakt den plats du tycker är bäst. Är du osäker kan du alltid kolla runt på vår 360 graders demonstration där du får en riktigt bra känsla för hur man upplever matchen från våra olika sektioner.

Sen biljetterna släpptes märker vi främst en efterfrågan på premiären och vårens Skånederby såklart. Just derbyt är redan fullbokat när det kommer till loger och det finns bara ett hundratal klubbstolar kvar. Men vanliga platser finns det fortfarande gott om.

Förra årets två mest bokade sektioner var familjeläktaren och sjungande sitt. I år har vi trimmat priset ytterligare på familjeläktaren och inför en speciell barnbiljett för åldrarna 6-12 år (upp till fem år går man gratis). 2 vuxna och två barn går för 400 kr till de allra flesta matcherna, men till matcherna mot IFK Göteborg, AIK, Djurgårdens IF och Trelleborgs FF kostar den 550 kr. (Biljetten finns inte till HIF-matchen). Familjebiljetten köps i shopen och i biljettluckorna innan match.

Snabbaste vägen till biljettförsäljningen är den här länken.

Vill du kolla runt på Swedbank Stadion genom vår 360graderspresentation, kan du göra det här.