Nya skrapkortet är lösningen för alla som inte kan se Malmö FF:s matcher på plats.

Publicerad 03 juli 2002

Var du än befinner dig i världen så kan du få MFF:s resultat och målskyttar direkt i din mobiltelefon. Skrapkortet är lösningen för alla supportrar som vill följa laget. Köp korten på Kulan, Lilla Torg, Triangeln eller i MFF:s shop på internet.

Malmö FF presenterar en Sverigenyhet!

Nu behöver du inte missa ett enda MFF-mål oavsett var du befinner dig. Har du bara en mobiltelefon så får du informationen löpande via SMS. Enda kravet är att din GSM-telefon fungerar där du befinner dig.

Malmö FF har tillsammans med Everysport.se plockat fram ett skrapkort som finns att köpa på Kulan, i samband med MFF:s matcher, i souvenirbutiken på Lilla Torg och i MFF Supports butik vid triangeln.

Kortet kostar 40:- och finns i två varianter;

tre matcher i rad(hemma som borta)

tre bortamatcher i rad

Kortet innehåller en kod som du skrapar fram. Du väljer själv vilka tre matcher i rad du vill ha information om eftersom du själv väljer när du vill aktivera kortet.

För att aktivera kortet måste du skicka ett SMS med koden senast en timme innan första matchen du vill ha information om.

När detta är gjort får du nu löpande information om matchstart, mål och målskyttar samt när matchen är slut.

Liknande tjänster finns hos vissa tidningar men skillnaden med detta kort är att en stor del av försäljningspriset går till Malmö FF och inte till en teleoperatör.

Så samtidigt som du får löpande information om ditt favoritlag så sponsrar du även ekonomiskt.

Passa på nu inför semestern att köpa ett eller två kort så du är säker på att inte missa något mål.

För er som köper korten via internet så observera att minsta köpesumma är 100 kronor.