Nya segrar för J och P16

Publicerad 21 maj 2007

Seger borta för juniorlaget mot Degerfors med 3-1.

P16 ångar på och slog Asarums IF/FK med 6-0. Målvakten Linus Lindsjö har nu hållt nollan i 591 minuter.

Juniorerna
Degerfors IF J- Malmö FF J
1-3 (1-1)

Målskyttar
Elvir Biberic(43), Pontus Jansson(50), Agon Mehmeti(75)

Laget
Festim Bytyqi

Ruben Grönevik, Mak Dzonlagic, Jasmin Sudic, Viktor Dahlgren.

Pontus Jansson(55), Erdin Demir, Elvir Biberic, Baris Hümmet.

Hamid Alamin(35)(80), Agon Mehmeti(65)(75).

Max-Ludwig Gustafsson, Sebastian Nordin-Lalehzar,Guri Baqaj(55)(80),Adam Weiszewski(33), Benjamin Olofsson.

Kommentar
Vi hade en lång bussresa i benen, vilket märktes i första halvlek. Degerfors gjorde första målet på en frispark och tyvärr tappar Festim bollen ner till en fristående degerforsare som rakar in bollen.
Vi skapat, trots tröttheten, fler målchanser än våra motståndare i första halvlek som avslutas med att Elvir gör ett fantastiskt fint frisparksmål stolpe in vid krysset precis innan pausen.

Festim gör ett par fina räddningar under matchen och i andra halvlek så gör vi 2-1 genom ett fint spel på vänsterkanten där Viktor kommer loss och slår fint inlägg till Pontus som har fyllt på på bortre stolpen och slår bollen i mål.
Sista målet som vi gör är ett inlägg från högerkanten där Guri vinner två nickdueller och efter en retur från deras målvakt slår Agon in bollen från nära håll.

Vår nästa match i serien blir mot Elfsborgs IF på bortaplan Söndagen den 3/6 kl 15:00