Nya matchtröjan finns nu till försäljning

Publicerad 23 mars 2013

Igår presenterades årets matchtröja och idag startade försäljningen

Under fredagseftermiddagen visade Erik Johansson tillsammans med med Magnus Eriksson upp Malmö FF:s nya matchtröja på Intersport på Södergatan. När klockan sedan slog 00.01 påbörjades försäljningen där de som bokat VIP-paketen var först ut med att köpa årets tröja vilket även var startskottet för försäljningen som nu även går igång i MFF Shopen och på Jägersro Center.

Modellen på tröjan kommer ifrån vår King-kollektion vilket även är vår viktigaste fotbollskollektion. Malmö FF är i gott sällskap med bland annat Newcastle, Palermo och Feyenoord som har samma modell på tröjan. Det finns även andra lag i Allsvenskan som har samma tröja men just den här specialgjord för MFF där vi på baksidan har den skånska flaggan i nacken för att visa vår skånska tillhörighet. Sen så har vi även en del av klubbsången insytt i nacken på insidan som är en liten subtil detalj som är väldigt trevlig, berättar Rutger Hagstad, Sports Marketing Manager på PUMA.

Intresset för den nya tröjan har varit stort så vänta inte att köpa din egen tröja. Vill du ha tryck på din tröja så löser MFF Shopen självklart det med. Spelarnamn eller eget namn, du väljer.
Som premiärpris i helgen så betalar du endast 150:- för ett originaltryck ( Ord.pris 250:-).
Dom 100st första som handlar tröjan kommer få med en DVD ” Årskrönika 2012″ på köpet (värde 149:- och gäller i MFF Shopen och vår webshop)
Du köper din tröja här
http://mffshopen.jetshop.se/matchtroja-hemma-2013-p-452-c-149.aspx

MFF Shopen håller öppet 10-15 idag lördag.
Du hittar oss även på Jägersro Center idag 12-16.
Välkomna!