Ny seger för juniorerna

Publicerad 21 maj 2006

***UPPDATERAD 22 Maj***
Efter tre inledande raka segrar fick man nöja sig med oavgjort senast. Idag var man dock tillbaka på det vinnande spåret igen.

IF Elfsborg fick se sig besegrade på hemmaplan med 2-1.

Kommentarer
Vi spelade 4-2-3-1 i första halvlek och skapade tre klara målchanser genom Robin Andersson och Agon Mehmeti som Elfsborgs målvakt gjorde fina räddningar på.

Vi lyckades inte vinna boll så högt upp i banan som tidigare matcher, utan vi åkte på en del kontringar, men som vår backlinje tog väl hand om.

I andra halvlek ändrade vi till 4-4-2 som i försvarspelet inte var bra. Elfsborg gjorde 1-0 i 60:e min. Vi lyckades kvittera 10 minuter senare genom Guillermo Molins efter en fin spelvändning av Robin ”Tomelilla” Nilsson.

Därefter tog vi hand om spelet mer och mer, men Elfsborg var fortfarande farliga i sina omställningar från försvar till anfall. Det dröjde ända till 86:e min innan Robin ”Tomelilla” Nilsson kunde nicka in en hörna slagen av Agon Mehmeti.

Vi spelade stundtals bra fotboll men vårt försvarsspel måste vi förbättra avsevärt framöver om vi ska vara ett topplag i serien.