Ny krönika och intervju

Publicerad 30 augusti 2005

Här följer en ny krönika signerad Mats Weman som sågar Stockholmspressen och behandlar ämnet: Hur länge är länge?

Hemsidan presenterar också en intervju med Jesper Bech gjord av Måns Renntun.

Mats Wemans krönika
”Jag ber om ursäkt för att den här krönikan kommer först nu. Jag skulle kunna skylla på att jag skriver en bok, men det vore förmätet. Så jag säger istället som det också är: Jag har funderat. Jag har suttit och tänkt under dagen, när tid funnits, och försökt komma fram till svaret på en fråga. Jag skulle nämligen vilja veta följande: Hur länge är länge?

Ni kanske inte hänger med. Vänta då, så ska jag förklara. Jag läste Dagens Nyheter idag. Ja, för oss som bor vid sydkusten är det förstås Gårdagens Nyheter, men eftersom söndagens matcher spelades klockan fem på eftermiddagen, så kunde till och med Skåneupplagan av DN rapportera vad som hade hänt.”

Intervju med Jesper Bech
”Jesper Bech tröttnade på ett ständigt hastande mellan olika positioner på planen, på att bara få spela en halvtimma där och tjugo minuter där och sökte en nytändning.
Nytändningen stod att finna på andra sidan sundet, i en klubb som han inte visste mer om än att den, liksom FC Köpenhamn, var en klubb med gott europeiskt renommé.
Han hittade nytändningen i Malmö FF.”

Klicka här för att komma till krönikan och intervjun.