Ny hemsida i början av mars

Publicerad 03 februari 2002

Ny hemsida i början av mars

Igen får mff.se utstå en del kritik, för inaktualitet och censur av forumet. Fräschören kommer att brista tills den HELT NYA sidan läggs ut om ett knapp månad, medan principerna för forumet är och förblir de samma.

Under hösten har MFF och nya IT-samarbetspartnern Cell Network jobbat fram en från grunden ny himmelsblå kajplats i cyberspace, och nu återstår endast finjusteringar innan den nya hemsidan är redo att möta världen. Vilket kommer att ske i början av mars. Upplägget är snarlikt dagens plus en rad förbättringar och kompletteringar, medan designen är helt ny. Fram tills dess att den nya sidan läggs upp görs inga genomgripande förändringar på den nuvarande sajten; aktiviteten kommar att begränsas till nyhetsförmedlingen och uppdateringar av spel- och träningsschemat.

Forumet
Att ha ett fritt och öppet forum på sin internetsida är ett kärt besvär, vilket bland annat flera allsvenska klubbar sedan länge insett – och stängt ner. Det vill inte MFF göra. Forumet har varit och är emellanåt ännu den tummelplats för inlägg och diskussioner om fotbollen i allmänhet och MFF i synnerhet som vi så gärna vill se. Men öppenhet är som vanligt också sårbarhet; under perioder har debattnivån i forumet varit väl låg och den kvalitativa halten väl urvattnad. Trist, men inget vi kan göra nåt åt – forumet är dess deltagare. Vad vi kan och är förpliktigade att göra är givetvis att ta bort inlägg som diskriminerar ras, religion, hudfärg eller ägnar sig åt personliga påhopp. Självklart. Vi vill ha ett forum för fotboll, inte för fårskallar.