Ny bok om Malmö FF

Publicerad 14 oktober 2005

Idag släpptes en helt ny bok om Malmö FF. På över 400 sidor kan Malmö FF:s supportrar nu frossa i Mats Wemans ”drömelva” över de bästa spelarna i Malmö FF. Sexton spelare plus en stark bänk från Erik Nilsson till Zlatan Ibrahimovic.

Boken köper du på Kulan.
Dessutom erbjuder vi ett fantastiskt paketerbjudande.

Nu är boken, som ingen MFF-supporter kan vara utan, här. Den är skriven av Hemsidans krönikör Mats Weman och ges ut av Sportförlaget som är med i Malmö FF:s Nätverket. Mer himmelsblått kan det inte bli.

I boken porträtteras 16 klasssiska MFF-spelare spelare plus en stark bänk från Erik Nilsson till Zlatan Ibrahimovic.

Boken innehåller ett hundratal bilder och inte minst, ett antal fylliga historiska kapitel om de olika storhetstiderna:
1944-53
1964-71
1974-79
1985-89

Och på slutet spekulerar Mats Weman i en femte, från 2001 och framåt.

Spelarna porträtteras i anslutning till den storhetstid där de
medverkade och/eller slog igenom.

Fantastiskt erbjudande
Köp ”Blått ett lag” för endast 250:- på Kulan

Eller köp Mats Wemans ”Blått ett lag och Konstantin Foussianis bok om Hasse Borg för endast 300:- i ett fantastiskt bokpaket. Säljs endast på Kulan från och med den 15 oktober. Om ni vill kan ni skicka en förhandsbokning på info@mff.se så är du garanterad ditt exemplar.

Om boken
»Janne Möller tittade upp och fick se en brits som mer påminde om ett väskutrymme. Han tänkte: Och där ska jag ligga, som är längst av oss.
Krister Kristensson tog bädden i mitten, Bosse Larsson den längst ner. Janne krånglade sig in på det smala utrymmet närmast taket och somnade så småningom in i dimmorna av Bosses cigarettrök som sakta steg upp till överslafen.
Innan han slöt ögonen kände han en varm stolthet i bröstet. Han tog gärna den här fostran, han var överlycklig för att dela kupé med Bosse och Krister.«

Malmö FF är Sveriges bästa fotbollslag genom tiderna. Med 18 allsvenska seriesegrar och 14 cupsegrar står laget i en klass för sig.
I »Blått ett lag« tar Mats Weman ut sin Drömelva och porträtterar de bästa spelarna från Malmö FF:s snart hundraåriga historia.
Mats Weman berättar också om klubbens fyra storhetstider – och spekulerar i en femte.

Om Mats Weman
Mats Weman, född 1958 i Kalmar.
Gift med Pernilla, pappa till tre barn.
Bor i Stora Beddinge, fem mil från Malmö Stadion.
Flyttade till Malmö 1977, men började följa Malmö FF på allvar först i slutet av 80-talet, när han under en period bodde i Stockholm.
Innehar årskort på sittplats och missar högst ogärna en hemmamatch.
Mats Weman är journalist och författare och har även medverkat i produktioner för både radio och TV. Han är medlem i Offsides redaktion.
»Blått ett lag« är hans andra bok om Malmö FF. Den första kom 2004 och hette »1979 – När Malmö FF var näst bäst i Europa«.