Ny avsparkstid och biljettsläpp till lördagens kvartsfinal

Publicerad 06 mars 2018 i Nyheter

Kvartsfinalen i Svenska cupen mellan Malmö FF och IFK Göteborg kommer att spelas lördagen den 10 mars klockan 13:00. Biljettsläpp till årskortsinnehavare sker på torsdag klockan 10:00.

Malmö FF – IFK Göteborg
Lördag 10/3 13:00
Malmö IP

Flyttad matchtid
Utifrån det polisiära läget gällande andra evenemang och aktiviteter i Malmö under matchdagen, har polisen beslutat, efter samråd med Malmö FF, att flytta avsparkstiden till 13:00.

Biljettsläpp till årskortsinnehavare
De 4000 biljetterna till hemmasektionerna på Malmö IP kommer att släppas i förtur till årskortsinnehavare torsdagen den 8 mars klockan 10:00. Ett mail med instruktioner för biljettköp online kommer att gå ut till samtliga årskortsinnehavare under onsdagen.

För årskortsinnehavare som saknar möjlighet att köpa online kommer MFF Shopen på Stadion kunna hjälpa till från klockan 10:00. Det är dock samma biljetter som säljs online som i MFF Shopen, så chansen att få tag på biljett är större via onlineköp.

Kontakta biljett@mff.se vid frågor.

Biljettpris
Vuxen: 140 kr
Ungdom (t.o.m. 20 år): 100 kr

Möjlig förtur för medlemmar
Om det finns biljetter kvar på fredagen kommer MFF Shopen att kunna sälja biljetter till medlemmar med start 10:00. Ta med ditt medlemskort, eller id-handling om du ännu inte fått ditt medlemskort. Om du saknar möjlighet att vara på plats eftersom du exempelvis inte bor eller arbetar i Malmö kan du kontakta biljett@mff.se som i tur och ordning hjälper medlemmar som mailar in efter 10:00 på fredagen.

Årskortsinnehavare kommer fortsatt ha möjlighet att köpa biljetter även under fredagen.

Du som ännu inte fått ditt årskort kommer att få det i god tid innan den allsvenska hemmapremiären. Vissa medlemmar har ännu inte fått sina medlemskort för 2018 – vi beklagar detta och felsöker förseningen.

huvudpartners

officiella partners