Nu släpps biljetterna till medlemmar!

Publicerad 11 mars 2011

Snart börjar den allsvenska säsongen och för dig som inte redan köpt årskort är det hög tid att besöka MFF Shopen för att försäkra dig om en plats. Skulle du inte ha möjlighet att se alla matcherna går det så klart bra att även köpa biljett till enstaka matcher. Idag klockan 10.00 släpps biljetterna för Malmö FF:s medlemmar.

Redan under våren har vi en rad kanonmatcher. Vad sägs om premiärmatchen mot Halmstad BK den 11 april, mästarmötet mot IFK Göteborg den 2 maj eller Skånederbyt mot Helsingborgs IF den 24 maj! Självklart vill vi att du som medlem skall få köpa de bästa tillgängliga biljetterna och släpper därför, som vanligt, biljetterna till vårens allsvenska matcher till våra medlemmar före allmänheten. Som medlem kan du köpa 2 biljetter. Tänk på att ta med ditt medlemskort.

Du köper dina biljetter:
– fredagen den 18 mars i MFF Shopen mellan 10-18
– lördagen den 19 mars i MFF Shopen mellan 10-12:30 och i en biljettlucka på Malmö Stadion (mitt emot MFF Shopen) mellan 12:30-15:30.

Skulle du inte vara medlem går det så klart bra att bli medlem via inbetalning över bankgirot eller i samband med att du köper dina biljetter. För mer information om hur du blir medlem, vänligen klicka här.

Vårens spelschema
11 april Malmö FF – Halmstads BK
20 april Malmö FF – Mjällby AIF
2 maj Malmö FF – IFK Göteborg
15 maj Malmö FF Örebro SK
24 maj Malmö FF – Helsingborgs IF

För information om sektioner och priser, vänligen klicka här.