Nu presenterar vi 1910 – möjligheternas mötesplats

Publicerad 15 oktober 2018 i Nyheter

Vi är stolta och glada att presentera 1910. Hos oss har människor mötts och nått framgång tillsammans i mer än hundra år. Det gör 1910 till en mötesplats utöver det vanliga. En möjligheternas mötesplats.

Med ett femtiotal olika rum med plats för allt från två till 2 000 personer finns alla förutsättningar att ordna vinnande möten, mässor och fester.

– Hela idén med 1910 är att få människor att mötas. Vi är övertygade om att vi når längre när vi arbetar tillsammans. Malmö FF är såklart det ultimata beviset, för utan lagspel vore vi inte Sveriges främsta fotbollsklubb. Att vinna sitter verkligen i väggarna här på Stadion och vårt mål är att alla som ordnar sitt event här ska svepas med i vinnarandan och känna att allt är möjligt, berättar Ulrika Skoglund på 1910.

Möten som bygger vinnande lag

Tanken med 1910 är att erbjuda ett helhetskoncept. Det ska vara enkelt att ordna en mässa, ett möte eller en fest, oavsett erfarenhet och engagemang. Alla medarbetare på 1910 har lång erfarenhet av evenemang och för att stärka upp laget har samarbeten inletts med flera externa partners. För den som vill göra sitt event till något extra finns roliga team building-aktiviteter som företagsfotboll och flera välkända ansikten som bjuder på inspirerande föreläsningar om exempelvis värdegrundsbaserat ledarskap. Det viktigaste är att varje deltagare känner sig som en vinnare när hen lämnar Stadion.

Vill du veta mer om 1910?

Varmt välkommen att kontakta Ulrika Skoglund, ulrika.skoglund@mff.se, 0720-68 87 79.

huvudpartners

officiella partners