Nu öppnar anmälan till Skånecupen 17/18

Publicerad 26 september 2017 i Nyheter

Äntligen närmar sig Skånes kanske mest klassiska inomhusturnering. Skånecupen växer så det knakar och vi har laddat årets upplaga med flera nyheter som kommer att göra det till en ännu större fotbollsfest. Anmäl ditt lag idag!

Skånecupen går som vanligt av stapeln på annandagen (26/12) och avslutas med finaldagarna på trettonafton (5/1) och trettondagen (6/1). Förra året växte antalet anmälda lag med tjugo procent och med årets nyheter tror vi på en ännu större och roligare turnering 2017/2018.

Nytt för i år

Vi välkomnar flera nya klasser till årets turnering! Pojkar och flickor födda 2009 (P8/F8) gör entré och får sällskap av flickor födda 2004 och 2006 (F11/F13).

Futsal för barn! Som första inomhusturnering i Skåne kommer vi att spela en särskild variant av futsal med sarg i de yngre åldrarna (till och med 10 år). Utvecklande, tekniskt och hur kul som helst!

Fasta speldagar! Nu gör vi det lättare för spelare och ledare att planera i god tid. Alla speldagar för alla spelklasser är fastställda redan nu. Notera att detta betyder att antalet lag i varje klass är begränsat, så se till att anmäla ditt lag så fort som möjligt.

Inkludering gör Skånecupen ännu bättre! Utöver turneringen för ensamkommande unga flyktingar, så ser vi fram emot att få se ännu en kompisklass på cupen. Tack vare ett samarbete med FIFH kommer vi nu att ha en klass med spelare med funktionsnedsättning.

MFF-museet håller öppet! Passa på att ta en tur genom Malmö FF:s framgångsrika historia och nutid bland pokaler och andra häftiga minnessaker i MFF-museet på Swedbank Stadion. Museet är öppet varje eftermiddag och inträdet är fritt för alla cupdeltagare.

Anmälan och mer information på Skanecupen.com

huvudpartners

officiella partners