Nu ökar trycket på biljetterna!

Publicerad 19 mars 2010

Under måndagen kom våren och fotbollssuget med den.

Efter en ovanligt trög inledning på biljettförsäljningen till hemmapremiären verkar det äntligen ha lossnat. Över tusen sålda biljetter senaste dygnet och snacket börjar gå allt mer intensivt på stan. Från media är intresset på topp med över 80 ackrediterade – att jämföra med dryga 40-talet på Emirates Stadium när Liverpool senast var på besök.

Se till att du har din biljett klar i tid – för premiären denna jubileumsssäsong kommer bli något extra.

Det finns många matcher som man i efterhand med stolthet kan säga att ”jag var där”. De riktiga veteranerna minns storsegern mot Jönköping södra (12-0), de något yngre var nere i München och såg Europacupfinalen, de som var med på 80-talet snackar gärna om 7-3 segern mot Djurgården, andra minns Zlatans magiska show mot AIK i premiären 2001 och på tal om premiärer är det många som redan pratar om den historiska första matchen på Swedbank Stadion.

Tisdagens match mot Örebro innehåller redan en ingrediens som kommer ta den till historien, det största MFF-tifot någonsin. Lägg till en taggad trupp och något som verkar kunna bli en riktigt fin vårkväll och det finns all anledning att ha lite förväntningar. Se till att du är en av dem som någon gång i framtiden kommer peka på bilder daterade 23 mars 2010, och kunna säga: – jag var där!

Välkommen på himmapremiär!