Nu lanseras Supporterkortet 2014

Publicerad 26 februari 2014

Åker du land och rike runt för att stötta Malmö FF? Då bör du köpa Supporterkortet som för ett fast pris ger dig inträde till MFFs samtliga bortamatcher i Allsvenskan.

Via ett samarbete med SEF (Svensk Elitfotboll) finns det även den här säsongen möjlighet att boka ett speciellt kort för att se Malmö FFs samtliga bortamatcher i Allsvenskan. Syftet är att uppmuntra och underlätta för våra supportrar som reser till våra bortamatcher för att sprida vår fina stämning.

Korten finns i 100 exemplar och först till kvarn gäller. Priset är 1.000 kronor och kan köpas i MFF Shopen på Swedbank Stadion eller via mail till biljett@mff.se. Vi kommer börja sälja våra kort imorgon (torsdag klockan 10.00) och försäljningen pågår fram till den 14 mars eller till det att de tar slut. Ingen senare försäljning kommer att ske.

När korten sedan är tryckta kommer ett mail att skickas ut till alla er som köpt om var ni kan hämta ut dem.

Kortet får lånas ut i den händelse innehavaren inte kan åka på bortamatchen. Kundregistret administreras av Malmö FF. Korten medger inträde på anvisad sektion för gästande supportrar vid MFFs bortamatcher. De kommer vara uppmärkta med löpnummer, som prickas av i spärrar eller biljettlucka.

Borttappat kort ersätts ej då kortet är en värdehandling