Nu fyller vi ståplats tillsammans!

Publicerad 12 juli 2013

Under gårdagens kvalmatch till Europa League mot Drogheda United bjöd ståplats tillsammans med Roys- och Bobs hörna på fantastisk stämning. Efter matchen talade representanter från Drogheda United som såväl MFF-spelare sig varma över atmosfären och ljudvolymen.

De 1500 stolar som monterats upp på ståplats såldes snabbt slut och till matchen mot Hibernian FC nästa torsdag vill vi, tillsammans med er, montera upp de sista stolarna för att skapa den himmelsblå vägg som Rangers FC och Dinamo Zagreb fortfarande drömmer mardrömmar om.

Läktargrupperingarna MFF Support, Supras Malmö, Rex Scania och MFF Tifosi 96 har alla fått förfrågan om de har tid och lust att hjälpa till med monteringen och samtliga ställer sig bakom uppropet vilket vi är väldigt glada och tacksamma för.

Arbetet startar nu på måndag då det är samling utanför Swedbank Stadion klockan 09.45 och arbetat med att montera upp stolarna startar klockan 10.00. Förra veckan dök det upp mellan 40-50 personer som gjorde arbetet på imponerande fem timmar. Om måndag inte räcker till gäller samma tider även på tisdag.

Hibernian FC har låtit sig hälsa att de kommer att komma över med 500-1000 supportrar.
Låt oss ge dem en läktarlektion som de sent kommer att glömma.