Nu fyller vi Rambergsvallen! ***Uppdaterad***

Publicerad 01 oktober 2013

På söndag spelar Malmö FF en mycket viktig bortamatch mot BK Häcken på Rambergsvallen på Hisingen. Intresset för matchen är mycket stort så vi rekommenderar starkt att ni köper förköp – då det kan bli fullt – och att ni kommer i god tid! Matchen startar 17.30 och entréerna öppnar 16:00.

Nyheten är uppdaterad med vägbeskrivning till Rambergsvallen.

Ståplats
Malmö FF:s sektion heter ”Bortasupporter Sektion L” och är belägen på norra sidan av arenan. Entré till denna sektionen når ni från norrsidan bredvid McDonalds och OKQ8. Notera att ni inte kan nå sektionen för gästande supportrar genom huvudentrén.

Sektionen rymmer, på söndag, 1250 platser fördelat på två ståplatsläktare som ligger i anslutning till varandra. Den ena läktaren är placerad på långsidan under tak och rymmer 750 platser och den andra läktaren är placerad på kortsidan, utan tak, och rymmer 500 platser. Alla platser är onumrerade så det är först till kvarn på läktarna som gäller.

Biljetter till Ståplats
Vi rekommenderar er att köpa era biljetter i förköp för att vara garanterade plats på sektionen. Biljetterna finns att köpa här.

Du väljer ordinarie (120 kr) alternativt ungdom* (80 kr) och därefter klickar du på ”Välj priser och platser”. I rullgardinsmenyn väljer du ”(Bortasupporter) LÄKTARE BARBORD -Sektion L Ståplats”.

* Du är ungdom t.o.m. 18 år. Priset gäller även för studenter och pensionärer mot uppvisande av giltig Student- eller pensionärsleg.

OBS!  I den mån det finns biljetter kvar på matchdagen kan de köpas i biljettkassan med ett påslag på 20 kr. Det går att betala både med kort och kontanter i entrén.

Sittplats
BK Häcken och Malmö FF rekommenderar alla MFF-supportrar som vill ha sittplats att köpa biljett på Barbordsläktaren (långsida). Här skapar vi en ”sjungande sittplats” bredvid vår ståplatssektion.

Biljetter till sittplats
Vi rekommenderar er att köpa era biljetter i förväg för att vara garanterade plats på sektionen. Biljetter finns att köpa här.

Välj ordinarie (120 kr) alternativt ungdom* (80 kr), därefter klickar ni på ”Välj priser och platser”. I rullgardinsmenyn väljer ni ”(Onumrerad sittplats/ståplats) LÄKTARE BARBORD”.

* Du är ungdom t.o.m. 18 år. Priset gäller även för studenter och pensionärer mot uppvisande av giltig Student- eller pensionärsleg.

OBS! I den mån det finns biljetter kvar på matchdagen kan de köpas i biljettkassan med ett påslag på 20 kr. Det går att betala både med kort och kontanter i entrén.

Att hitta till Rambergsvallen

Med bil

1) Kör E6 mot Göteborg.
2) Kör genom centrala Göteborg tills du har passerat Ullevimotet.
3) Efter Ullevimotet kommer Olskroksmotet, där följer du skyltarna mot Tingstadtunneln.
4) När du kommer ut från Tingstadtunneln följer du skyltarna mot Hisingen.
5) Du passerar Brunnsbomotet och Leråkersmotet och kommer därefter till Brantingsmotet, kör av i Brantingsmotet och kör åt höger in på Hjalmar Brantingsgatan (den stora vägen åt höger, inte den mindre gatan som via en rondell leder in till ett köpcentrum).
6) Sväng till vänster efter cirka 1 kilometer (Rambergsvallen syns snett framåt åt vänster när du närmar dig korsningen där du ska svänga till vänster).

Med tåg

1) Ta tåget till Göteborgs centralstation.
2) Gå ut på den stora öppna platsen utanför stationens huvudingång (den öppna platsen heter Drottningtorget).
3) Ta spårvagnslinje 13 mot Wieselgrensplatsen och gå av vid Wieselgrensplatsen (sträckan tar cirka åtta minuter).
4) Gå upp på vägen ovanför spårvagnsspåren, Rambergsvallen ligger snett framåt åt vänster.

Parkering
Parkering för personbilar finns i området runt arenan.
Bussar parkerar vid McDonalds precis bakom den nordöstra kortsidan.

Mat & dryck
Det finns en kiosk med fullsortiment att tillgå och det är kontant betalning som gäller.

Banderollplatser
Det finns ett räcke för att hänga upp banderoller.