Nu börjar Tips-SM 2012

Publicerad 02 februari 2012

MFF vann lagtävlingen mellan klubbarna förra året och siktar på att försvara segern. Men Tips-SM är såklart öppet för alla, såväl i lag som individuellt.

Lagkapten för MFF tipslag, Ola Gällstad ,har i år mönstrat ett namnkunningt gäng till Tips-SM: Hasse Mattisson, Masse Magnusson, Niklas Skoog och Palle Palmér.

– Med det gänget luktar det vinst lång väg. Idel skyttekungar och mittfältseleganter med förmåga att läsa spelet, menar Ola Gällstad. 

Alla eventuella vinster som MFFs tipslag drar in går till MFFs ungdomsverksamhet.

Var med i Tips-SM du också!
Tips-SM är tävlingen där du tävlar om såväl ära och berömmelse som fina priser och kontanter. I Tips-SM kan alla delta. Inga förkunskaper kring varken tips eller fotboll är nödvändiga. Ditt lag anmäler du enklast på www.svenskaspel.se/tipssm. Spelar du individuellt behövs det bara ett Spelkort, det är gratis och kan ordnas hos närmaste spelombud.

Tippa 64-raders Stryktips
Tips-SM arrangeras varje år i början av februari och sex veckor framåt av Svenska Spel i samarbete med Expressen. Tävlingen går utpå att varje vecka tippa ett 64-raders system, 6 halvgarderingar, på Stryktipset. I Tips-SM kan du delta såväl individuellt som i lag. Ett lag består av fem deltagare där endast de fyra bästa resultaten räknas varje vecka. På så sätt behöver du inte vara orolig för att sänka ditt lag om du skulle råka tippa riktigt tokigt någon gång.

Tävlingen avgörs med slutspel
De 13 bästa individerna samt de 13 bästa lagen efter de sex genomförda omgångarna går vidare till slutspel som avgörs genom en kunskapstävling i fotboll där en individuell mästare och ett lag koras till årets svenska mästare. Förutom äran står det i 2012 års tävling 200 000 kronor och en resa till fotbollsfesten i Ukraina på spel i den individuella tävlingen. För det vinnande laget hägrar samma resa men för samtliga lagmedlemmar. Och är du ensam med 13 rätt på Stryktipset vinner du som alltid 10 miljoner kronor!

Fullständiga regler hittar du på www.svenskaspel.se/tipssm

Fina priser att vinna
Individuellt
1:a: 200 000 kr, resa, hotell och biljett till Fotbolls-EM i Polen/Ukraina (värde ca 20 000 kr).
2:a: 100 000 kr, resa, hotell och biljett till Fotbolls-EM i Polen/Ukraina (värde ca 20 000 kr).
3:e: 50 000 kr, resa, hotell och biljett till Fotbolls-EM i Polen/Ukraina (värde ca 20 000 kr).
4:e–5:e: Resa, hotell och biljett till Fotbolls-EM i Polen/Ukraina (värde ca 20 000 kr).

Priser, lag (5 personer):
1:a: Resa, hotell och biljetter till Fotbolls-EM i Polen/Ukraina för hela laget (värde ca 20 000 kr/st).
2:a: Presentkort Fotbollsresor 10 000 kr/person.
3:e: Presentkort Fotbollsresor 5 000 kr/person.
4:e–5:e: VM-kvalbiljetter till hela laget, valfri hemmalandskamp (värde ca 500 kr/st).