Nu är biljetterna till Supercupen 2011 släppta

Publicerad 16 februari 2011

Idag klockan 12.00 släpptes biljetterna till Supercupen 2011 mellan Malmö FF och Helsingborgs IF. Matchen spelas på Swedbank Stadion den 19 mars klockan 15.30. Biljetterna köps i både MFF Shopen och HIF Shopen, på ticnet.se, hos ticnetombud samt ATG-ombud. Det är Kentaro/SvFF som är arrangör av matchen.

Filmen i större format, mer reportage och filmer finner du på MFFtv

För femte året arrangeras en supercup mellan Allsvenska Mästarna och Cupmästarna. Matchen spelas alltid på Allsvenska mästarnas hemmaplan, i år alltså Swedbank Stadion. En titel, en prispott på 250 000 kronor och prestige står på spel. Det är Kentaro/SvFF som är arrangör av matchen och därför gäller inga årskort eller några rabatter på matchen.
Vi kommer inte heller att kunna erbjuda våra medlemmar förköp.

Biljettpriserna är 90 kronor för ståplats ungdom(kortsida), 130 kronor ståplats vuxen(kortsidan) samt 140 kronor sittplats ungdom(långsida) och 190 kronor sittplats vuxen(långsida). Priserna är inklusive serviceavgift.

Klicka här för att köpa biljetter på ticnet.se

* Norra ståplats samt sjungande sittplats, sektion 29 och 30, (ljusblå på skissen nedan) är reservarade för Malmö FF:s supportrar. Räknas som ståplats och kortsida.
* Sektion 17-20(röda på skissen nedan) är reserverade för HIF:s supportrar och räknas som ståplats och kortsida
*Övriga sektioner(orange på skissen nedan) på långsidorna är öppna för alla.