Nova Rolfsson inför FC Nordsjälland

Publicerad 21 februari 2024 i Dam,Nyheter

Det är ett revanschsuget Malmö FF som laddar om efter söndagens förlust. Så här säger Nova Rolfsson när FC Nordsjälland väntar på fredag i försäsongens femte träningsmatch.

Nova Rolfsson under träningsmatchen mot IFK Göteborg.

MATCHINFORMATION

FC Nordsjälland – Malmö FF
Fredag 23 februari 16:00
Right To Dream Park, Farum

Matchen sänds inte.
Fri entré.

nova rolfsson om…

…försäsongen hittills:
– Det har varit en bra första tid med nya idéer från tränarna och flera nya spelare med mycket erfarenhet som höjt tempot på träningarna. För att vara första träningsmatchen gör vi en bra insats mot Eskilsminne med många mål och många fina aktioner. Samma mot IFK Kalmar. Kristianstad var en tuff match där vi släpper in några för många mål, men där vi kan lära oss mycket som vi tar med oss.

…landslagsmatcherna med F07:
– Det är alltid kul att åka iväg och spela med landslaget och det är stort att få representera Sverige. Att få hoppa in och sedan avgöra en av matcherna var extra skönt. Du möter andra länders bästa spelare i den årskullen och det är

…revanschlustan på fredag:
– Vi är fortfarande rejält besvikna över vår prestation mot IFK Göteborg, vi vet att vi kan mycket bättre. Nu är det viktigt att vi ställer om och bestämmer oss för att vi ska vinna nästa match. Vi förväntar oss en tuff match där vi kommer behöva höja vårt passningsspel och jobba betydligt hårdare, men vi ska ge allt.

huvudpartners

officiella partners