Norra Blå planerar tifo mot Häcken

Publicerad 11 oktober 2011

I matchen mot BK Häcken på torsdag är det dags för Norra Blå igen. Den här gången planerar man att genomföra ett tifo på sin sektion. Norra Blå, som är ett samarbete mellan Malmö FF och MFF Support, är en sektion för ungdomar mellan 9-14 år som vill vara en del av den Malmöitiska supporterkulturen. Ungdomarna ges här en möjlighet att gå på fotboll utan sina föräldrar men med tillsyn av värdar från Norra Blå.

Premiären för Norra Blå skedde i matchen mot Elfsborg i slutet av augusti. Runt 35 himmelsblå tjejer och killar tog chansen att tillsammans sjunga fram “di blåe” till en 2-1-seger. Nästa match blev i derbymatchen mot Trelleborgs FF i september. Man var nu det dubbla till antalet och gjorde stor succé när man startade sånger och ledde växelramsor med sittplats.

I hemmamatchen mot BK Häcken på torsdag är det dags igen. Den här gången slår man på stort och planerar att genomföra ett storslaget tifoarrangemang på sin sektion. Missa inte detta!

Biljetter till Norra Blå mot Häcken

Biljetter till Norra Blå till matchen mot Häcken den 13:e oktober köper du i MFF Shopen som är öppen vardagar mellan 10.00-18.00, ticnet.se, ATG- och Ticnetombud samt via Ticnets Callcenter (telefon 0771-707070). Matchdagen kan man köpa biljett i luckorna på Stadions östra långsida. Priset är 70 kronor.

Matchen börjar klockan 19.00. Samling sker klockan 18.00 utanför ingång C där MFF Supports värdar för Norra Blå tar emot. Har du inte möjlighet att vara på plats denna tidpunkt går det bra att själv ta sig upp till sektion 9 där värdar finns på plats. Tänk dock på att komma i tid då det som sagt planeras tifo till denna match.

Matchen beräknas vara färdigspelad klockan 20:45. Efter matchen tar sig ungdomarna själva ner till utgången där värdar för Norra Blå finns på plats.

Vill du komma i kontakt med MFF Supports värdar för Norra Blå, vänligen maila dem på e-post: norrabla@gmail.com. Norra Blå finns numera även på Facebook, du hittar dem här.